Reklama

Vytlaceny material nemal farby ake som ocakavala. Na zaslanom obrazku boli ziarive letne farby, vo vysledku matne, fadne, tlmene.
    Ked som na to pracovnikov upozornila, nebola tam ziadna snaha o napravu. Reakcia viac ako vlazna.

Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.

Dobry den prajem, velmi nas mrzi vzniknuta situacia a najma to, ze kolegynka Vam nenavrhla riesenie, co je v rozpore s nasim standardnym postupom a za co sa ospravedlnujeme. Nesulad farieb je relativne casty problem, ktory sa vacsinou podari vyriesit doladenim poziadaviek zo strany zakaznika. Standarne riesime takyto problem opatovnym skusobnym vytlackom a po odsuhlaseni sa produkt tlaci znova. Pri vacsich zakazkach sa robi skusobny natlacok este pred spustenim celej zakazky.
    Tlaciarne mame kalibrovane na kazdy material zvlast, cize najcastejsie je problem v monitoroch / displejoch, ktorych podanie farieb je castokrat ine.
    Asi v 1 pripade zo 100 sa nepodari vyladit farebnost podla predstav, vtedy zakazku vyreklamujeme a vratime peniaze.
    Budeme Vas kontaktovat mailom a dakujeme za pochopenie.

EDIT:
    pri odovzdavani zakazky boli dve kolegynky, jedna Vam navrhla upravu jasu a vytlacenie plagatu este raz, na to ale nedostali od Vas odpoved a nahnevana ste odisla. Ak mate zaujem, staci poslat mail na [email protected] a tlac Vam vyreklamujeme.

Rýchle, jednoduché jednanie. Dobrá cena
    Určite odporúčam

• Rýchle, spoľahlivé vybavenie objednávky

Rýchle dodanie a naozaj krásne nálepky na stenu. Škoda, že nemáte aj na Instagrame účet, by som Vás označila ako nálepky sadli na stenu ❤️

Veľmi ústretoví ľudia, vedia poradiť, pomôcť, perfektná komunikácia, rýchle dodanie, tovar dôkladne zabalený a prišiel v poriadku. Bola som veľmi spokojná a môžem len odporúčať. Určite si objednám ďalšie produkty. Ďakujem pekne

Výborný servis s možnosťou platiť online kartou.

• Super spolupráca. Veľká ochota poradiť.

Promtnosť

rychlost, kvalita, personal !!!

• rýchlosť

• Široká ponuka, kvalitne spracovanie, rychle dodanie

• Da sa platit kartou

• skvelá komunikácia, rýchle vybavenie a dodanie objednávky, skvelá kvalita, celková spokojnosť, odporúčam priateľom

Určite obchod odporúčam, veľmi dobré skúsenosti od objednania, cez komunikáciu až po dodanie.

Prišiel mi krásny obraz, skvelá práca. Ďakujem

• ochota
    • prifi

• Kvalitne zhotovenie a milý pristup

• Rýchle dodanie
    • Výhodná cena

• Všetko pripravené za pár minút.

Skúsenosti sú veľmi dobré, komunikácia rýchla a dodanie tiež.

Rýchle dodanie, kvalitná práca, osobný odber. Odporúčame.

• Prepracovanosť každého detailu a ochota vyjsť v ústrety.

Žiadna