- Dodanie jednoduchej nalepky trva viac ako tyzden
- Komplikovana komunikacia
- Cena eshop ina ako vam potom vyuctuju
Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.
Dobry den prajem, dakujeme za Vas komentar, mrzi nas, ze ste nebol spokojny. Dovolte prosim len par poznamok z nasej strany:
- doba vyroby sa pocita od casu, kedy zakaznik odsuhlasi grafiku, az vtedy sa zacina s vyrobou. Tato informacia je uvedena na stranke, kde sa uploaduju tlacove subory. Vo Vasej objednavke boli vyrezazvane/plotrovane samolepky, ku ktorym bol dodany "tlacovy" subor vo formate .docx, co je textovy editor, nepouzitelny pre vyrobu, takze sa musel prepracovat v grafickom programe
- cela grafika sa musela prerabat, pretoze bol zvoleny nevhodny typ pisma a kvoli citatelnosti sa menili aj rozmery samotnych nalepiek, na co Vas kolegynka upozornila v nasom maily z 26.8.201 o 11:48. Tiez pre zvoleny material je v konfiguratore uvedena dlhsia doba vyroby
-trosku nerozumieme Vasej poslednej poznamke. Vytvorili ste objednavku cez nas eshop v hodnote 82,21€ s DPH, vzhladom na to, ze sa menili rozmery, tak sa prepocitavala aj cena podla konfiguratoru v eshope. Vo Vasom pripade isla cena smerom dole, kedze sa zmensila celkova plocha nalepiek. Cena Vasej objednavky sa tym padom zmenila na 69,68€ s DPH
Dakujeme a zelame pekny den. Team Plotbase -
- Dobrý pomer kvalita-cena
- Veľká ochota a ústretovosť. Rýchle a kvalitné dodanie.
Za mna top :-)
- Rýchla komunikácia.
- Veľmi rýchle dodanie.
- Výhodná cena.
- Veľmi rýchle doručenie
- Skvelá cena
- Komunikácia
Hľadala som veľmi dlho niekoho kto nám vytlačí obraz ako sme si predstavovali. Obraz je obrovský, veľmi pekný a kvalitný. Taktiež zabalený bol na jednotku. Určite odporúčam! Ja som neskutočne potešená. Ďakujem :-)
- Problemy s parkovanim v bezprostrednej blizkosti prevadzky. Odporucane statie na vyznacenej ploche (rampe) nezodpoveda vyhlaske 30/2020 Z.z. pre kratkodobe statie.
- super ponuka
- super ceny
- bleskové dodanie
- spoľahlivosť
- kvalita
Nakupujem na Plotbase.sk pravidelne = objednávam si tlač aj väzbu. Mám s nimi len tie najlepšie skúsenosti. Oceňujem zákaznícku podporu, objednávkový proces aj spôsoby platby. Ale najmä dobrú kvalitu a rýchle dodanie. Ďakujem a odporúčam :)
- veľmi dobrá komunikácia
- expresná rýchlosť
- veľká ochota
- férový prístup
- Kvalitný tovar
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia
- sú fakt rýchli a vždy sa dá dohodnúť
- rýchlosť
- milá obsluha
Vsetko v poriadku. Urcite odporucam.
Rýchlo a kvalitne ...
- Rýchle dodanie tovaru, kvalita.
Odporúčam všetkým. Veľká spokojnosť objednavala som dva krat a urcite nie naposledy...Rýchle dodanie, kvalita,komunikácia všetko na úrovni...Veľká spokojnosť
Príjemná komunikácia a rýchle dodanie tovaru!
- Objednávka cez internet
- Rychlost
- Mili ludia pracovnici. Rychle vybavenie. Dobra cena . Kvalitna praca
Uz dvakrat som od nich objednavala vzdy perfektne vybavenie
Profesionálne vyhotovenie obrazov podľa fotografii, maximálna spokojnosť.