- online zadávanie objednávky
- rýchle vyhotovenie
- ak je v objednávke nezrovnalosť, kontaktujú telefonicky
- Navrhli individuálne riešenie problémových častí. Záleží im na tom, ako výsledný produkt bude vyzerať.
Super komunikácia. Našli efektívne riešenie problémových častí pri tlači. Rýchle dodanie, ešte v predtermíne. Úplne odporúčam.
Mam vynikajuce skusenosti, rychlost vybavenia, velmi mily personal, ustretovost, super !!!
- prehľadný web
- ochotný a príjemný personál
- dvíhajú telefóny!!! :-)
- ľahká dostupnosť/možnosť parkovať
- osobný odber
- žiadne
Rychle vybavenie, rychlejsie ako slubene, bezproblemove, kvalitne vytlacene. Vysoka spokojnost.
- Osobný odber v Bratislave
- Online cenová kalkulácia
- rýchlosť - možnosť express objednávky do 3 hodín
Rýchle a kvalitne, plná spokojnosť.
- Rýchlo
- Kvalitne
Cez internet som si zadala teleplnú väzbu pre moju záverečnú prácu. Potrebovala som to urgent, dala som si dva dni, ale bola hotová skôr a naozaj kvalitne, pekne, všetko prebehlo super rýchlo. Po prácu som si prišla osobne, personál bol veľmi milý. Ďakujem
- Perfektná komunikácia a rýchlosť zhotovenia a dodania
Napriek tomu ze islo o pamätny maly dar, na ktorom bol zobrazený výjav reálneho dietata z fotografie a mal zrkadlove okraje, nesplnal tie parametre, ktoré boli zadane pri objednavke. Okrem toho, ze okraje boli biele, pri zaveseni obraza je sirka okraja na jednej strane (pravolava strana) tensia ako na druhej.
Nakolko islo o dar, ktory som uz nemala cas riesit reklamaciou, ci moznost ho zmenit/opravit kvoli casovej tiesni, tento dar odovzdam aj s venovanim, ktorý na nom figuroval.
Toto je aj dovod, preco Vas nebudem uz odporucat inym. (v minulosti som u Vas realizovala objednavky a boli sme spokojní).
Pekny den. -
Profesionalita, rýchlosť, komunikácia! DOPORUČUJEM!
- Rýchle jednanie
- Rýchla dodacia doba
- Kvalitná tlač
- Kuriérska spoločnosť dpd neposkytne telefonický kontakt na kuriéra pre kontakt
- Komunikácia na úrovni
- Vysoká kvalita tlače
- Top cena
- Rýchlosť
Super, ďˇakujem
- Slabsia komunikacia
Rychle dodanie, tovar bol v poriadku
- Profesionalita, rýchlosť, ochota
Skvelá spokojnosť už nie prvý krát. Vysoko profesionálni ľudia, ktorí vám radi poradia d úsmevom. Ďakujem
Odporúčam všetkými 10. -
Výborná komunikácia, promptné vybavenie, maximálna spokojnosť s objednaným tovarom
- rýchla výroba
- výborná kvalita tlače
- Odporúčam absolútne! Všetko bolo perfektne.