- Doručenie presne v deň predpokladu a vo výbornom stave.
Rýchlosť
- Rýchla komunikácia. Odporúčania pre zlepšenie kvality výstupov pred zaslaním do tlače. Plotbase si dlhodobo udržiava veľmi dobrý pomer cena/výkon.
NIe je to prvá objednávka z mojej strany na tlac na platno. Ale prvy krat nie som spokojny. Obraz prisiel dobre zabaleny, pekne vytlaceny ale ram bol "skruteny". V podstate nie je v rovine. Ked ho zavesim na stenu tak jeden roh odstava aj 5 cm. Obraz nebol najmensi (100x70), tak som sa to snazil manualne vytocit spat. V rame uz trosku pukalo, ale po 3 pokusopch sa mi to ako tak podarilo vyrovnat. Kazdopadne za tie peniaze clovek ocakava vsetko na 100 percent dokonale.
Oceňujem jednoduchosť a prehľadnosť webstránky - pri fotografii na plátno po nahratí obrázka vyhodnotí, aký maximálny rozmer je možný pri zachovaní postačujúcej kvality, oceňujem aj možnosť výberu zrkadlených okrajov, vďaka čomu vyzerajú prirodzene a neubudne z motívu obrázka. Skvelá práca.
Dva týždne po objednavke a objednávka stále neprišla. V pred vianočnom obdoby sme v obchode vďaka tomu prišli nie o malé peniaze.
Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.
Dobrý deň, úprimne sa ospravedlňujeme za túto nepríjemnú situáciu. Pri vašej objednávke sa žiaľ stretlo viacero nešťastných okolností – od počiatočnej nejasnosti v tlačových dátach až po naše následné pochybenie pri odhade termínu na webe. Situáciu skomplikovalo aj vianočné vyťaženie, kedy kvôli ľudskej chybe nedošlo k včasnému naceneniu expresnej výroby, čo spôsobilo ďalšie zdržanie. Plne si uvedomujeme náš podiel viny. Ako kompenzáciu vám ponúkame kupón v hodnote 100 € na ďalší nákup. Stačí napísať číslo tejto objednávky v dalšej objednávke.
Výborná komunikácia ohľadom grafického návrhu.
Všetko super, opakovane sa vraciame :)
Tovar prišiel v poriadku.
Tovar bol doručený v pohode som spokojná ĎAKUJEM
- flexibilne rozmery, reakcia obchodu, dobra cena
Rýchlo, profesionálne všetko OK
Bezproblémová a rýchla komunikácia. Veľmi rýchle dodanie zákazky. Určite odporúčam.
- Vyhoda. Som spokojna
opakovaná spokojnosť
Precíznosť, spolupráca a nadmierna spokojnosť. ďakujem za pedantnú prácu.
- Vysoká spokojnosť, stránka obchodu je jasná a prehľadná.
- Kvalitná práca, rohy sú absolútne nepoškodené, tvrdá väzba je bez akéhokoľvek defektu, farba je rovnaká ako na obrázku (verzia tmavo zelená farba so zlatým písmom), razba je pekne hlboká, písmo je ostré, farba jasná, stránky sú čisté bez známok otierania farby.
- Vždy rýchle dorucenie a pekne odvedená práca
Rýchle dodanie, jednoduchý systém zadávania objednávok, dobrá komunikácia, spokojnosť.
- Dobrá komunikácia, rýchle dodanie, výroba presne podľa predstavy