- Dobrá komunikácia
- Zodpovedajúca kvalita
- rýchle dodanie zo dňa na deň
Rychla tlac, ochotny personal, skvela komunikacia
- Vyretušovali podľa zadania, kvalitné prevedenie
Profesionalita, kvalita tlace, moznosti uprav, komunikacia, rychlost, balenie... vyborne. Odporucam
- Su rychly,niet co vytknut len chvalit !!!!
- neviem
skvelé foto
- Pásiky po celom obraze+rozmazane tváre!!!
Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.
Dobrý deň, mrzí nás, že prvá tlač nebola v poriadku. Sme však radi, že sme situáciu úspešne vyriešili v rámci reklamácie a zaslaním nového obrazu v 100 % kvalite. Ďakujeme za trpezlivosť a veríme, že opravený výsledok vám už robí radosť.
- Velmi mila obsluha, ktora poradila aj s dalsou objednavkou. Profesionalny pristup, skvela kvalita tlace. Skoda, ze som Vasu firmu neobjavil skor.
Parkovanie - to je ale asi problem celej Petrzalky.
Super komunikácia + rýchle dodacie doby = opakovaná spokojnosť
- Super
- Kvalita tlače a rýchlosť doručenia.
- Rýchla a dobrá komunikácia pri návrhu tlače.
- dobre ceny
- rychle dodanie
- rýchlosť, kvalita, ochota , cena
- Přehlednost webových stránek, rychlost zpracování, neskutečně rychlé doručení. Vynikající kvalita tisku. Za mě velmi dobré ceny.
Velmi příjemné překvapení v podobě rychlosti zpracování, rychlosti doručení a v neposldní řadě kvality tisku. Každopádně doporučuji a v krátké době opět využiji :-)
Komunikacia .Rýchle dodanie.Absolútna spokojnosť.
Veľká spokojnosť vysoká kvalita vrelo odporúčam
Zadala som objednávku s výrobou do 24 hodín, niekoľkonásobne som sa snažila dovolať, nakoľko to bol urgent, nikto nedvíhal. Týždeň po objednávke mi dovar stále nebolo umožnené vyzdvihnut, čo žiaľ ani nebude možné, nakoľko som dlhodobo odcestovana. Už nikdy viac nevyužijeme vaše služby a nebude odporúčať
Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.
Mrzí nás vzniknutá situácia. Čo sa týka dostupnosti telefonickej linky tak volané nám bolo z Vášho čísla po pracovnej dobe takže Vám nemal kto telefón zdvihnúť. Objednávka bola vytvorená v dohodnutom čase ale mailové potvrdenie sa žiaľ niekde stratilo. Ospravedlňujeme sa. Radi vyriešíme daný problém k Vašej spokojnosti. Neváhajte nás kontaktovať na e-mailovej adrese: [email protected] alebo na tel. číslo: 0915171049 od pondelka do piatka v čase od 7:30 do 17:00.