Spoľahlivosť.
Reakcia obchodu Ploom
ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s našimi službami. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby a pracujeme na tom, aby naše ponuky boli vždy výhodné a prispôsobené potrebám našich zákazníkov. Sme radi, že toto úsilie prispieva k spokojnosti našich zákazníkov.
OK
Váš tím Ploom. -
Obchod je prehľadný a ľahko sa v ňom nakupuje. Môžete využívať aj zľavy. Mate viac možnosti platby. Doručenie z obchodu prebieha veľmi rýchlo. Som veľmi spokojný
Reakcia obchodu Ploom
ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste s našimi službami a ponukami spokojní.
- Everything was fine
- No disadvantages
Reakcia obchodu Ploom
ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste s nami mali pozitívnu skúsenosť a ste spokojní s našimi službami.
rýchle doručenie, výhodné balíčky
- Spokojnosť
Váš tím Ploom -
- Rôzne ponuky v dobrej sume
- Zbieranie bodov za nákup
- Rýchle vybavenie mojej objednávky
Váš tím Ploom -
- Všetko funguje tak ako má
Velka spokojnost
- Jednoduché rýchle a prehladné
- Rýchle doručenie.
Výhodné ceny
Rýchle bezproblémové doručenie.
Super po všetkých strankach
- Zlavy
- Poštovné zadarmo
- Dlhšia dodacia doba cca týždeň
- Jednoducho - Spokojnosť
- Občas strašne trvá, kým sa niečo načíta
Rýchle doručenie
- Rýchlosť vybavenia objednávky, komunikácia