Reklama

Spoľahlivosť.

Reakcia obchodu Ploom

ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s našimi službami. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby a pracujeme na tom, aby naše ponuky boli vždy výhodné a prispôsobené potrebám našich zákazníkov. Sme radi, že toto úsilie prispieva k spokojnosti našich zákazníkov.

OK

Váš tím Ploom.

Obchod je prehľadný a ľahko sa v ňom nakupuje. Môžete využívať aj zľavy. Mate viac možnosti platby. Doručenie z obchodu prebieha veľmi rýchlo. Som veľmi spokojný

Reakcia obchodu Ploom

ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste s našimi službami a ponukami spokojní.

• Everything was fine
    • No disadvantages

Reakcia obchodu Ploom

ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste s nami mali pozitívnu skúsenosť a ste spokojní s našimi službami.

rýchle doručenie, výhodné balíčky

• Spokojnosť

Váš tím Ploom

• Rôzne ponuky v dobrej sume
    • Zbieranie bodov za nákup

• Rýchle vybavenie mojej objednávky
    • Rýchle dodanie

Váš tím Ploom

• Všetko funguje tak ako má

Velka spokojnost

Super po všetkých strankach

• Zlavy
    • Cena
    • Poštovné zadarmo
    • Dlhšia dodacia doba cca týždeň

• Jednoducho - Spokojnosť
    • Občas strašne trvá, kým sa niečo načíta

Rýchle doručenie

• Rýchlosť vybavenia objednávky, komunikácia