Reklama

Ponuky tohto obchodu už na Heureke nenájdete. Neváhajte však pokračovať v prezeraní recenzií obchodu alebo pridať nové.

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Je to podvodny obchod... iba negativne recenzie - dakujem ze ponukate takto preverene e-shopy

• Tovar mi neprišiel už 2 týždne. Rátam, že už ani nepríde

PODVOD !!!

Po desiatich dňoch som neobdržal objednaný tovar a neodpovedaju na mail ohľadne objednávky.

Je to podvodny obchod! Nic neplatte!!! Poslal som peniaze prevodom do SLSP a tym vsetko skoncilo. Riesim s policiou aj bankami. (*Editováno*)

Počas nákupu najskôr bola možnosť zaplatiť kartou no potom to skončilo mailom s pokynom na úhradu. Neuvedené číslo IBAN a rovako nikde na ich stránke. Heureka tento obchod samozrejme držala v prehľade...
    NEKUPOVAŤ

• Obchod je podvod.

Neodporúčam. Obchod je jeden veľký podvod. Podozrivo nízke ceny, hovoria samé za seba. Nenakupovať.

recenzie na obchod zmazane heurekou, iban neplatný-Litva

• Podvod, tovar neprišiel a nikdy nepríde

Nepozornosťou a dobrým hodnotením na heureke som sa nechal dobehnúť. Ale našťastie mi tá podozrivo dobrá cena nedala a začal som hľadať.
    Konateľ tohto "obchodu" je/bol konateľom ešte v ďalších 465 spoločnostiach.
    Platbu sa mi našťastie podarilo zrušiť!
    ---
    1) Zbystrite, keď má nový obchod dobré hodnotenie, pozrite si aj kedy tie hodnotenia nabehli, ak je to v priebehu pár dní, ...tak pozor!
    2) Ak je obchod vytvorený cez platformu, ktorá ponúka svoju službu nejaké krátke obdobie zadarmo, tiež sa majte na pozore.
    3) Ak má (nový) obchod účet v zahraničí ...ďalšia červená zástavka.
    4)...a samozrejme podozrivo nízke ceny :P

• ziadne
    • podvodny obchod co ma platbu iba prevodom a tovar Vam neposle!!!!!
    • obchod je vedeny ako podvodny aj na skupinach na FB
    • nekupujte!!!!

podvodnici nic nekupujte!!!!

• Stránka bola na heureka vraj overené po kúpe mobila stránka zmizla z heureky tovar nedoruceny???a peniaze mi nevrátili!!!neodpisuju nezvihaju telefón.Na FB už je zoznam ľudí čo ostali nekupovať nič stej stránky!!!!

POZOR!!!!Nekupovať falošná stránka!!!!

Podvodníci uveril som tu falošným recenzia a na základe toho som objednal mobil,ako mohla heuréka ktorej roky verím dať možnosť pôvodnému eshopu.

Pred týždňom objednávka zaplatená , po týždni nedoručená. Stránka Playtech.sk nereaguje, takže je asi podvodná!!!

tovar nebol dodaný a nik neodpovedá, prosím o pomoc

stranka je podvod, ziadny tovar nemaju

• Podvod !!!!

• Je to PODVOD
    • PRIDAJTE SA NA FB SKUPINU
    • PLAYTECH.SK - PODVOD - TRESTNÉ OZNÁMENIE - PRIDAJ SA AK TA OKRADLI

• je to podvod

neobjednávajte si nič, je to podvod

Sú to zlodeji.

• Scam