Bez problémov.Určite to nebol môjposledný nákup.
- okamzite po objednavke som dostal telefonat, kde sme si upresnili dodaciu adresu a cas, co mi usetrilo nahananie sa po meste s kurierom
velmi rychle vybavenie objednavky a este rychlejsie dodanie
- rychle dodanie, potvrdenie expedovania oznamia telefonicky, dobra cena
- Rýchlosť,objednávka v pohodlí domova,cena
- nepoznám
spoľahlivosť, kvalita
Ja som maximalne spokojna..telefonicky ma kontaktovali o chybajucom tovare, milo a ochotne komunikovali, navrhli riesenia ..
- Rýchlosť doručenia, korektné jednanie, dobré ceny
- Žiadne
Nákup bez problémov. Rýchle dodanie tovaru
- sortiment
- ceny
odporúčam
- objednany tovar dorucuju lacnejsie ako ine obchody v tomto segmente
- este som nenasiel
treba vyskusat - odporucam
- Nizka cena, skvela komunikacia
Ustretova telefonicka komunikacia.
Model bol uz vypredany, poslali za rovnaku cenu vyssi.
Ako negativum vidim neprehladny sposob zadavania cisla kuponu (musel som to opravovat po telefonickej konzultacii) a nutnost opisovat znova moje udaje uz pred tym zadane na zlavovom portali. -
Akciová cena, super tovar.
Rýchla doba dodania, dobrá komunikácia s obchodom.
Odporúčam. -
- Komunikácia na vynikajúcej úrovni. Dostal som mail a neskôr telefonát či je všetko jasné a v poriadku.
- Body - akcia na zľavomate, najlepší pomer cena / výkon.
Super komunikácia s obchodom, kde som chcel trochu modifikovať objednávku; a takisto pri preprave - dostal som telefonicky info o doručení s presným odhadom kde za 10 minút bolo za 10 minút, dalo sa aj dohodnúť na konkrétnom čase.
Čiže ak vyhovuje produkt a cena, obchod možem len odporučiť, lebo všetko okolo objednávky bolo na jednotku. -
- Ze ponuka svoj tovar na zlavovom portali
- Nema
Som velmi spokojna s obchodom
- Bolo mi poskytnuté telefonicky poradenstvo. Výhodná cenová ponúka. 100 bodov
Objednala som tovar v tomto obchode, pretože som si mohla dodobjednať aj potrebné príslušenstvo a náhradné diely k robotu. Boli ústretoví a doporučili mi čo si mám objednať. Odporučám tento obchod aj ostatným zákazníkom . Bola som spokojná s vybavením mojej objednávky.
Nakoľko som tovar objednávala naozaj na poslednú chvíľu, bola som veľmi milo prekvapená prístupom a ochotou vyjsť mi v ústrety a tovar mi bol doručený načas. Maximálna spokojnosť a veľká vďaka!
- dobrá ponuka
- spolupraca so zlavomat.sk
vynikajuca komunikacia, pomoc na linke pri online nakupe - uplna pohoda
- Rýchle vybavenie objednvky
- Prehľadný sortiment
- Dobrá komunikácia
- Dobré ceny
Spoľahlivý obchod, s dobrou kominikácio o vybavovaní objednávky a rýchlym vybavením objednávky.
- Podla mna ziadne
- Neviem posudit
Tivar som objednala a vyzdvihla nq predajni. Po prichode domov som zistila ze je tovar bud to uz pouzity predomnou. Doskrabany z kazdej strany. Maximalna nespokojnost.