- k niektorym polozkam chybaju slovenke uzivatelske manualy
Reakcia obchodu Pixmania
snažíme sa k výrobkom dodávať návody v slovenskom jazyku. Pokiaľ Vám návod nebol dodaný a nemáte možnosť stiahnuť si ho vo vašom konte Pix a Ja, v tomto prípade nás kontaktujte na adrese: [email protected] napíšte nám číslo vašej objednávky a my sa Vám pokúsime návod dohľadať.
Zuzana Pixmania -
- - rýchle vybavenie objednávky
- - zatiaľ som nezistila
- odporúčam nakupovať aj ostatným
- pohodlné
- slaba komunikácia s obchodom pri riešení problému
cena
dobré skúsenosti
odporučila ostatným -
- dobrá ponuka, cena
- neviem
celková spokojnosť, odporúčam
- široký sortiment,kvalitný popis výrobkov,cena
- cena poštovného a dlžka dodania
Zaujala ma hlavne cena výrobku spolu s doplnkami,ktoré boli v packete ešte zvýhodnené
- cena fotoaparatu
- cena dopravy
dobre
- Výhodné ceny, cenové akcie
- Drahé poštovné
- lacnejšie, rýchlo zaslané,
skvele, načo chodiť do obchodu, keď vám tovar príde rovno domou samozrejme za lepšiu cenu
- prehľadnosť tovaru, výhodné ceny, seriózny nákup
- niektoré produkty nemajú dostatočný popis
som spokojný s nakupovaním na pixmanii
- Lacnejšie ceny ako v kamennom obchode.
- V prípade reklamácie je to balenie a odosielanie tovaru späť.
Musí si každý spravne výrobok vybrať skôr ako si ho objedná.
- Rychly nakup, dobre ceny
- Zmluva o bezpecnom nakupe, ktora sa objavi v nakupnom kosiku prekvapi. Dodatocny poplatok za tuto zmluvu je mozne zrusit.
cena
- Cena, pružnosť komunikácie a veľký sortiment
- Menšia prehľadnosť pri vyhľadávaní položiek
Výborný obchod
- najnižšia cena
S obchodom som veľmi spokojná, ponúkal najnižšiu cenu, tovar dorazil nepoškodený, so všetkým príslušenstvom a dorazil na čas.
Nemám čo vytknúť. -
- Dĺžka domácej lehoty
Reakcia obchodu Pixmania
v prípade, že si prajete skrátit dodaciu lehotu doporučujeme vám platiť kartou a zvoliť si dopravnú spoločnosť UPS.
Pokiaľ platíte bankovým prevodom z inej banky ako Tatrabanka, platba je prevedená do 2-3 pracovných dní. Pri prevode z Tatrabanky je platba potvrdená vždy na druhý pracovný deň na základe výpisu.
Zuzana Pixmania -
- výhodné ceny
- široký sortiment tovaru
- veľmi prehľadné a rozsiahle info o výrobkoch
- trochu drahšia doprava, neexistuje možnosť osobného odberu
- pozor na dodatočné voľiteľné príplatky pri objednávaní
- francúzska spoločnosť = návody k tovaru nie sú v slovenčine (ale dnes nie je problém stiahnuť ich na oficiálnych stránkach výrobcov)+ menu výrobkov častokrát nemá nainštalovanú slovenčinu
overený prehľadný webportál so širokou ponukou výrobkov a nízkymi cenami a spoľahlivou dopravou. Kto nevyžaduje mať všetko aj v slovenčine, vrelo odporúčam !
- Vyhodna cena,
- Dobra prehladost,
- Moznost dokupenia prislusenstva vo vyhodnej cene
- Nemusim behat po obchodoch
Je to pohodlne a rychle.Dakujem
- spoľahlivosť
- rýchlosť
- korektnosť
- osobný prístup
- prehľadnosť o objednávke
- neviem
dobrý eshop, nákup prebehol v poriadku, tovar prišiel dosť rýchlo a v skvelom stave, dokonca k nemu bol aj mini darček :) odporúčam na nakupovanie, veci sú prvotriednej kvality a doručenie bolo bezproblémové
- dobra cena
- neprehladnost
Som absolutne nespokojna! Tovar som objednavala v predstihu, skoro tri tyzdne dopredu, ako som ho potrebovala, mal to byt darcek k narodeninam. Platbu som uhradila prevodom, pretoze som si pozrela, ze mam rovnaku banku, tak som myslela, ze ak im pridu peniaze hned na ucet, okamzite poslu tovar, kedze mali uvedene, ze je na sklade. No nestalo sa tak, tovar vyexpedovali az po 6 dnoch od uhrady, no aj tak som si povedala, ze mam este kopu casu. Ked balik nedosiel ani tri dni predtym, ako som ho potrebovala, volala som na cislo, ku ktoremu sa musite doslava dopatrat, tam mi pani povedala, ze tovar posielaju az z Francuzska! preto maju 10 dni na dorucenie a ked som pytala cislo zasielky, tak mi povedala ze mi to nevie poskytnut, pretoze tovar privezu na Slovensko a potom ho poslu slovenskou postou na moju adresu, no a to podacie cislo ona nevie, ze mam este pockat par dni a potom znova zavolat. Tak som "po par dnoch" volala a to mi uz pan povedal, ze z neznamych dovodov bol vraj balik pri doruceni odmietnuty (a to som nanho cakala ako na spasenie)a tak ho poslali spat na sklad, no a v ten den, ked som volala, im prave dorazil na sklad, ale to uz bol "moj" tovar rezervovany niekym inym a tak mi ho nevedia znovu dorucit, pretoze viac kusov uz nemaju!!!
Pravidelne si veci objednavam cez internet, no toto som este nezazila! Absolutne neodporucam! Vsetko maju elektronicke, k nicomu sa nemozte dopatrat! Tovar, ktory som dopredu uhradila a na ktory som sa spoliehala, ze mi pride (ked uz nie nacas, tak aspon, ze vobec pride) predali niekomu inemu! Nemam viac slov k tomu.Reakcia obchodu Pixmania
ospravedlňujeme sa vám za nepríjemnosti s doručením zásielky. Napíšte nám prosím na [email protected] a uveďte číslo vašej objednávky, aby sme mohli preštudovať vašu reklamáciu. Alebo kontaktujte priamo náš zákaznícky servis telefonicky na čísle 02 5010 2660 alebo mailom cez FAQ Napíšte nám
Zuzana Pixmania