- rychlost dodania (v pondelok objednane, v piatok dodane)
- akciova cena takmer o €30 nizsia ako u konkurencie
- platbu sa mi podarilo vykonat az na druhy pokus, asi len nejaka ojedinela chyba, no chvilu som sa bal, ze mi peniaze stiahne dvakrat
- Dlho trvá dodávka, určite nič od nich už neobjednám...tovar stále nemám, objednala som z ineho obchodu v rovnakom čase a tovar mi bol doručený už pred týždňom v pondelok..firma Mall
Reakcia obchodu Pixmania
napíšte nám prosím na [email protected] a uveďte číslo vašej objednávky, aby sme mohli preštudovať vašu reklamáciu. Alebo kontaktujte priamo náš zákaznícky servis telefonicky na čísle 02 5010 2660 alebo mailom cez FAQ Napíšte nám
Zuzana Pixmania -
- Super www stránka obchodu, dôveryhodnosť.
- Neviem
Dostal som zľavu, že som uz predtým kupoval cez obchod. Cena na daný produkt bola nižšia, ako u väčšiny konkurencie. Skvela priehladnost www stránky obchodu.
- mail ste to, či inde ešte nebolo
- cena dost dobra
- vyborna komunikacia
- doprava bola drahsia
- meno na obale bolo skomolene (prve pismeno priezviska s diakritikou bolo v tvare palicky)
- neviem, ako by to bolo s reklamaciou (do Francuzska alebo CR alebo nejaka SK adresa - ale nemusim to riesit. LEGO bolo komplet.)
dobry obchod, mysli na zakaznika, informuje podrobne a zrozumitelne, tovar bol dobre zabaleny.
- lepsie ceny
- uhrada za tovar, nieje moznost vyzdvyhnutia si tovaru osobne
siroky sortiment
vyhodne ceny
dobra komunikacia
nedotiahnuta cast administracia s uhradami
ale inak pohode :-) -
- nízke ceny
- vysoká cena za poštovné
Reakcia obchodu Pixmania
výrobky sú expedované z centrálneho skladu z Fracúzska preto je doprava vyššia ako u ostatných internetových obchodov na Slovensku. Pri niektorých výrobkoch ponúkame ekonomického dopravcu Dhl Global Mail teda klasickú poštu a v tomto prípade je cena dopravy výrazne nižšia.
Zuzana Pixmania -
- Dobrý výber, ponúka aj doplnkový tovar k spotrebičom
- vyhodne ceny
vyborne ceny, rychle dodanie tovaru
- Väčšinou najlacnejšie ceny
- Vsetko prehľadne a zrozumitelne
- Sposob dodania
- Objednane dodanie cez kuriersku službu a prišlo slovenskou poštou olepenou s nápisom poškodené z cudziny
Celkovy dojem obchodu super odporúčam
- dobrá cena
najlacnejšia cena + rýchlosť vybavenia objednávky
- Dobré ceny
- vo vašom obchode sa platí vopred a nie pri dodaní tovaru.A v prípade že som ešte nenakupovala u vás tak nedôverujem a neviem komu psielam peniaze a či tovar potom dostanem.
- dobra cena
- Postovne strasne drahe, co sa tyka kvality dorucenia. Tovar som dostal s poskodenym obalom, nebol ani spravne zabaleny. Myslim si ze ked si vypitate 14EUR postovne, tak aspon nemali by ste poslat tovar ze az pride vypada v dezolatnom stave.
Ked je to pre Vas tak hej, ale ked to ma byt darcek tak urcite nie.
- Vyhodne zlavy
- Lokalita
Odporucam
- relatívne nízka cena
- sídlo firmy nie jen a slovensku a teda prípadná reklamácia môže trvať dlhý čas
- Je to jeden z najlacnejších internetových obchodov.
- Az toľko som nenakupoval aby som zistil slabiny obchodu.
Je to jeden z veľmi serióznich obchodov na Slovensku.
- zarucene najnizsie ceny
- dobra komunikacia s obchodom
- tovar bol neposkodeny a velmi dobre zabaleny
- celkom kratka dodacia lehota
- zaruka na tovar
Celkovo som s tymto obchodom velmi spokojna,najmä co sa tyka zaruky najnizsej ceny.To znamena,ze ak najdete v inom internetovom obchode taky isty vyrobok lacnejsi,tak Vam rozdiel doplatia a tak isto,ked nebudete s vyrobkom spokojny,mozte ho vratit do roku a vymenit si ho za iny vyrobok z obchodu.Tovar bol velmi kvalitne zabaleny a aj dodacia lehota bola celkom kratka.
- - dobre ceny
- - siroka ponuka
- - trocha dlhsie dodacie lehoty
- bol som spokojny
- tovar ste mi zaslali,ale navod k tovaru nieje ani v slovencine a ani v anglictine ....nemecky sa ucit nebudem a kedze fotak nie je uplne "simple" budem musiet na vas apelovat,aby ste mi navod zaslali .
dodanie trva dlho, komunikacia dobra , chyba navod k produktu ....to by sa stavat nemalo !!! je to dokonca protipravne .
chyba dokonca aj v anglictine,co je zleReakcia obchodu Pixmania
Zuzana Pixmania -
- komunikácia, podmienky dodania, cena doručenia
Objednal som fotoaparát.Tovar bol zaznačený skladom, preto som sa ho rozhodol objednať. Za doručenie si účtovali takmer 15 €, dodávka do 48 h, čo som akceptoval. Po zaplatení s kreditnej karty bola suma cca 400€ okamžite stiahnutá z účtu. Po pár hodinách mi prišiel mail, kde ma žiadali naskenovať doklad totožnosti aj faktúru s adresou, ako keby som žiadal o úver. Zaslal som tieto doklady viac krát, ale stále som nevidel objednávku vybavenú. 2x som telefonoval na zákazníckú linku, ktorá je mimochodom spoplatnená sumou 0,60 €/min a nedokázal som zistiť v akom stave objednávka je. Po 3 dňoch miesto dodania tovaru mi prišiel mail, že moja objednávka bola zrušená. Na ďalší deň mi oznámili, že mi s radosťou preplácajú zaplatenú sumu. Mimochodom v deň zrušenia objednávky bol dňom, kedy som s rodinou odchádzal na dovolenku a chcel som podarovať fotoaparát manželke ako dar k narodeninám, na čo som ich v mailoch aj upozornil a aj preto som chcel zaplatiť vyššiu sumu za dopravu. Ďakujem za prekvapenie aj za manželku. Takže si spravte názor na nákupy v tomto eshope, ja už ho mám.
Reakcia obchodu Pixmania
ospravedlňujeme sa vám za spôsobené nepríjemnosti. Napíšte nám prosím na [email protected] a uveďte číslo vašej objednávky, aby sme mohli preštudovať vašu reklamáciu.
- široká ponuka, ceny
- prípadné reklamácie
dobrá cena, zabehnutý obchod, zatiaľ som nemal problém