- ok
- Super ceny na palivove cerpadla do BMW
- Cerpadlo ķtore som objednal a namontoval pred viac ako 10 rokmi pomaly dosluhuje, nevahal som objednat znova.
Super ceny na palivove cerpadla do BMW.
Cerpadlo ķtore som objednal a namontoval pred viac ako 10 rokmi pomaly dosluhuje, nevahal som objednat znova. -
- Veľa produktov
- Info pri produktoch
- Ceny
- Komunikácia obchodu
- Rýchlosť odoslania
- Doprava
Všetko prebehlo super, či výber produktu, pekne rozpísané info, cena, komunikácia obchodu, rýchlosť poslania, až po dopravu.
- komunikacia
- tovar skladom
- rychle dorucenie
- korektný prístup a doručenie,spokojný.
- Rýchle dodanie +komunikácia
Prehladny eshop s dobrymi cenami,dobrou komunikaci a rychlou dopravou
- rýchle dodanie
- zásielkovne
- dobierka
- spokojnosť, odporúčam obchod
dodanie tovaru expresné
- rýchlosť dodania na Slovensko
- Prisla mi nejaka polska nahrada ktora vobec nepasovala a nakoniec alternator zhorel, skoda penazi a casu stravaneho montazov
- Dobra cena a uzasna rychlost dodania.
- klamári a podvodníci
Reakcia obchodu Pietro eShop
Zákazník si spletl eshop. Zboží bylo v pořádku dodáno. Hodnocení není možné odstranit. Zde přidáváme jeho omluvnou reakci.
chcem napraviť chybné hodnotenie, ktoré patrilo pre spoločnosť ..... a tovar som do dnešného dňa neobdržal. Pietro eShop tovar doručil vo veľmi krátkom čase a v najlepšom poriadku. Touto cestou sa ospravedlňujem za nesprávne ohodnotenie a nerád by som aby korektný eShop utrpel ujmu na základe chybného hodnotenia. Ešte raz prepáčte -
They don't ship the parts to Finland! I don't know why!
Paka mi prisla poskodena stehy na pake su labilne a co co cert nechce ani nepasuje oproti originalnej je uzsia a pri riadeny mi nesedi tak ze musim si kupit novu. Z mojho hladiska 0 bodu
- Rýchle dodanie tovaru
rychla odpoved