• Na uvedené číslo sa nedá dovolať
    • Obchod má položku na sklade - v skutočnosti externom a naskladňuje objednávky len v utorok
    • Pracovníčky nepoznajú informácie aké sú uvedené na E-shope

Obchod napíše že objednávku akceptuje, ale kedy dodá nikde nezmieni.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Neviem sa dovolať na telefónne číslo uvedené na webe.
    • Objednávka mi nebola stále dodaná, nedostala som žiadny další email ohľadom spracovania objednávky. Platbu som uhradila okamžite.

Reakcia obchodu Pergamikupelne

Dobry den, vasa objednavka ktoru ste si zadali 21.6 bola riadne zaevidovana. na nasom webe je informacia ze produkt je na dotaz, cize na objednavku. mrzi ma ze ste sa nedovolali, ale email od vas na dotaz tiez neprisiel. bolo vam cez system oznamene ze tovar je na dodanie a to s informaciou od dodavatela od 2.8, na tuto spravu nemame od vas ziadnu reakciu ci si prajete pockat, alebo zrusit objednavku. prosim aby ste sa ozvali na tel.cislo ktore sme vam zaslali do emailu. dakujem a verim ze vas nakup bude vporiadku vybaveny. Pergami tím

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Nekomunikujú ani telefón ani písomná komunikácia 17 deň čakám na vrátenie platby…. Tovar nemajú!!!!Nikdy viac

• klamanie zákazníka, že tovar majú skladom, pritom ho objednajú u výrobcu až po zaplatení
    • nedodržanie termínu

• Veľmi zlá komunikácia s obchodom, resp. Žiadna reakcia, na telefónne cislo uvedené veľkým na stranke sa neda dovolať.

• Objednal som z tovaru 2 ks došiel iba jeden ks

• Som objednal s cenou 173 euro, obchod
    • Zmlyvu neizpolnil, zmenil zenu az do 224 euro

Reakcia obchodu Pergamikupelne

Dobrý deň máte pravdu cena sa zmenila bohužial tak ako všade, aj u nás sa zdražuje v plyvom ekonomických faktorov, ktoré nedokážeme ovplyvniť. A však pán Alexej ako ste si museli všimnúť na faktúre tak Vám bola cena dodržaná lebo ste objednali tovar v čase ked stál 173 Eur. Cena 224 Eur sa vzťahuje na tovar novo objednaný.

Snáď Vám v budúcnosti dokážeme výjsť v ústrety.

Prajem pekný deň

Michal Galgóczi