Táto bola moja prvá objednávka, zatiaľ nemám skúsenosti s Vašim obchodom, ale dúfam že budem spokojná.

• Rýchle dodanie a výhodná cena
    • Nevýhoda žiadna, komoda je krásna, som veľmi spokojná

• rýchle vybavenie objednávky
    • tovar v 100% stave, nepoškodený
    • Žiadna

• dobrá cena
    • -

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu :)

• Rýchle a bezproblemove dodanie tovaru

rychle dorucenie, tovar neposkodeny

Vyhoda

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu :)

• Rýchly výber, rýchla objednávka, rýchle dodanie. Žiadny problém, spokojnosť. V tovare pribalený sladký darček. Milé. Ďakujem

• rýchlosť, cena, dostupnosť
    • sladká pozornosť

• Rýchlosť dodania
    • Dobre ceny

• Spokojnosť

Veľmi pekne ďakujem, tovar som osobne prebrala, dokonca kuriér mi pomohol po otvárať krabice, zatiaľ sme to nezmontovali, vyzerá, že je tam všetko. Ďakujem Perfekt nábytku a aj kuriérovi, veľmi šikovný. Musím poďakovať pracovníčka Perfekt nábytku s ktorou som pred objednaním tovaru komunikovala. Za mňa jednotka s hviezdičkami.

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu :)

Dobré ceny a rýchla doprava, ďakujem ...

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu :)

• Komunikacia velmi dobra a rychle dodanie

• -rýchle dodanie tovaru
    • -spokojnosť

som veľmi spokojná s tovarom, v porovnaní s cenou a kvalitou...rada nakupujem od tejto spoločnosti

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu :)

• Maximálna ochota,ustretovost,mile jednanie po telefone.Všetko,čo bolo objednane a dojednane ,načas dodane.Ešte raz maximalna spokojnost.

Spokojnost,ochotny personal,rychlost dodavky.Odporučam všetkym.

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu :)

• rychle vybavenie,dorucenie a pekny kusok nabytku. som velmi spokojna

som spokojna ,kedze mi tovar prisiel rychlo a bola som o vsetkom informovana Dakujem

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu :)

rýchla a zrozumiteľná komunikácia, celkovo spokojnosť

..,