Prihlásiť sa a pridať recenziu

Objednala som tovar a odvtedy sa nik neozval. Urcite tu nebudem viac nakupovať

• Spokojnosť

• Veľmi milá paní

• Nebolo dodane čo bolo sľúbené,prišla turecka napodobenina niećoho čo sme objednali,do pivnice by som to nedal

Skvelý nákup. Rýchle doručenie. Tovar bez poškodenia. Odporúčam.

obchod v pohode

Tovar mi mal byt doruceny az o niekolko tyzdnov, ale mila a ochotna zamestnankyna na infolinke mi ho pohladala na predajni a mala som ho do tyzdna doma. Velmi si to cenim a dakujem za ochotu.

• Všetko zle. Pomýlili si farby, potom už tá moja nebola na sklade, aj keď inde bola, nakoniec mi prišla správna farba z tej poškodenej krabice, vlastne chcem na všetko čím skôr zabudnúť.

Titul "perfektný" si dali neprávom. Stačí len "Nábytok".
    Radšej sa tomuto obchodu vyhnite veľkým oblúkom.

Vážený Jaroslav,

Nakoľko balenie vykonávajú len ľudia pripúšťame zámenu prevedenia. Chybu sme napravili na 100% ihneď ako to bolo z Vašej strany možné.
    Ďakujeme za Váš čas a za hodnotenie na ktoré ste si ho predsa len našli, prajeme Vám len to dobré do ďalších dní, pokoj v srdci, aby ste natrafili na lepších zákazníkov ako my :)
    Určite sem-tam platí heslo kto nič nerobí, nič nepokazí a teda si zasluhuje odmenu :D

• Rýchle jednanie,ochotný personál

• S obchodom aj tovarom som velmi spokojna

Tovar prišiel ozaj perfektne zabalený - vynikajúca ochrana pred náhodnym poškodením.

• Rýchle dodanie
    • Nie je

Rýchle dodanie

• Dostupnosť nábytku staršieho typu možnosť doobjednať jednotlivé časti nábytku.

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu :)

Tovar bol doručený v krátkom čase , som spokojná. Vyobrazenie tovaru výborné.

• Ok vybavenie

Celkove OK

• rýchle dodanie

• Super rýchla dodávka.

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu :)

Šikovné kresielko do malého bytu.

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu :)

• Na webovej stránke uvedené,že tovar je na sklade a po 3 dňoch mi oznámia,že nie je!!!!!!

Reakcia obchodu Perfekt nábytok

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie nakoľko nie sme výrobcovia len predajca nevieme ovplyvniť termíny ktoré nám dodávateľ diktuje.
    Ospravedlňujeme sa za komplikácie.