Roky života, kedy som nevedela o týchto výrobkoch považujem za nedostatočne chrumkavé. Ale teraz to dobieham.
Všetko čo som objednala prišlo v poriadku
Je to skvelý obchod. Jedinou nevýhodou, ktorú vidím, že nikdy nemajú všetok mnou žiadaný tovar skladom. V zmysle
naraz. Takže robím jeden nákup kvôli tomuto a ďalší kvôli tam tomu a tak dookola. Dobrý ťah pelia, fakt dobrý. -
Kvalitné a chutné výrobky za dobrú cenu. Praktické balenia.
Nemôžem prestať jesť ich výrobky. Teda môžem, ale nechcem. Sú super.
Najvychrumkanejší obchod široko-ďaleko.
Som rada, že som tento obchod objavila ešte predtým, ako som umrela. Veru, radšej neskoro ako nikdy. Ich pufované výrobky a cereálie sú skutočne dobré. Extra body navyše za výrobu na Slovensku, akokoľvek čudne to môže znieť. Tak, to je asi všetko. Odporúčam ochutnať.
Tak toto bol jeden skvelý nákup. Ešte som nestihla všetko ochutnať, ale tovar prišiel veľmi rýchlo a bol bezpečne zabalený. Plus veci boli v krabici naukladané bezpečne a esteticky zároveň. Určite by som v tomto obchode chcela nakupovať opäť.
Rýchle dodanie, dobrá komunikácia, výrobky kvalitné... odporúčam
Som spokojna, jedine by som obmedzila "spamovanie" emailom o celom priebehu objednavky. Tych emailov je naozaj vela a zbytocnych. Inak vsetko ok.
- Vynikajúce výrobky vhodné aj pre celiatikov
- Prekvapilo ma rýchle doručenie. Ráni som objednala a na druhý deň na obed som mala tovar doma.
- Veľký výber,dobré ceny.
Rýchle vybavenie
- rýchle dodanie, dobré ceny
- Všetko v poriadku
- -
Spokojnosť
- Siroky vyber, prehladny eshop, dobre ceny, rychle dorucenie, prijemna komunikacia, kvalitne produkty
- Rýchle doručenie. Veľmi som spokojná s nákupom
- Nas opakovany nakup a opat spokojnost s kvalitou aj cenou
- Prijemny zakaznicky servis
- Pridala by som moznost dorucenia cez Packetu aj na odberove miesta
Urcite odporucam
- Veľký výber