Tovar zatial nedorazil. Mal byt doruceny do 20.10. a na dotaz s terminom dodania nikto ...tovar ohodnotit neviem, nedorazil. Obchod nekomunikuje.
- žiadna komunikácia zo strany obchodu
Stojan na uteráky YAMAZAKI Plane Hanger, biely 7467 je šrobovaná, veľmi ľahká konštrukcia, nie je moc stabilná a spodok nie je v rovine. Koniec jednej rúrky pri spoji s drevom bol zdeformovaný. Pri objednávaní som nenašla žiadnu recenziu na výrobok. Nabudúce to bereiem ako varovanie. V popise tovaru mohli by spomenúť aspoň rozmer balenia, z čoho by bolo jasné, že výrobok potrebuje montáž a to by ma mohlo upozorniť na možný stabilitný problém. Kúpila som vlastne ponaučenie, nakoľko zmontovaný tovar nie je možné vrátiť. Nevýhody obchodu teda: nedostatočný popis výrobku (zrejme aj ostatného tovaru), chýbajúce recenzie na tovar.
Reakcia obchodu PEKNUO.sk
je nám to veľmi ľúto, že dodaný tovar nesplnil Vaše očakávania. Vzhľadom na to, že nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov, ponúkame možnosť vrátenia tovaru až 100 dní od jeho zakúpenia. Samozrejme je nutné predtým tovar opätovne rozmontovať a zabaliť do pôvodného balenia. Taktiež sa na naše produkty vzťahuje záruka 24 mesiacov, teda v prípade poškodenia/nefunkčnosti nejakej časti postúpime tovar na reklamáciu. Doposiaľ však od Vás neevidujeme žiadny e-mail, ani ste nás telefonicky nekontaktovali so žiadosťou o vrátenie/reklamáciu.
V prípade akýchkoľvek otázok sme Vám samozrejme k dispozícii.
kolektív PEKNUO.sk -
Tovar zaplateny este 20.12.2020 nedorazil, vraj sa objednavka stale spracovava (tak stoji na web stranke obchodu)). Pisala som, odpoved doposial ziadna.
Pekný deň p. Iveta,
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie (aj keď je negatívne). Veľmi nás mrzí vzniknuté nedorozumenie, avšak Vami objednané produkty sme nemali skladom, čo samozrejme uvádzame aj na našej stránke a taktiež v potvrdzovacom maily po odoslaní objednávky. Termín dodania Vašej objednávky bol 21.1.2021. Vzhľadom na to, že niektoré položky z Vašej objednávky ste potrebovali skôr, objednávku sme Vám rozdelili a 5.1.2021 odoslali väčšinu položiek. Zvyšný produkt sme Vám doposlali, hneď ako k nám prišiel na sklad.
Sme veľmi radi, že sme si celú túto situáciu telefonicky vysvetlili a veríme, že sa u nás rozhodnete nakúpiť aj v budúcnosti.
- dobrý výber tovaru
- prijateľné ceny
- objednaný tovar nebol na sklade, aj keď na stránke mali uvedené že je skladom
- ponúkli mi zľavu, ako kompenzáciu, žiaľ žiadnu mi neposkytli ani neodpovedajú na email
Reakcia obchodu PEKNUO.sk
ďakujem Vám za spätnú väzbu. Zároveň sa Vám ospravedlňujeme za nedostupnosť jednej položky z Vašej objednávky. Hneď ako sme dostali informáciu od dodávateľa, že ďalší kus daného tovaru už nie je dostupný sme Vás informovali a ponúkli Vám inú farebnú alternatívu s 50% zľavou. Sme veľmi radi, že ste našu ponuku prijali a tovar sme Vám stihli odoslať ešte niekoľko dní pred stanoveným termínom doručenia.
Veríme, že dodaný tovar splnil Vaše očakávania a toto menšie nedorozumenie budeme mať možnosť napraviť pri Vašom ďalšom nákupe, ktorý prebehne bez akýchkoľvek komplikácií.
PEKNUO.sk -
Nekomunikuju!!!
Reakcia obchodu PEKNUO.sk
ďakujeme Vám za Vaše hodnote (aj keď negatívne). Zároveň sa Vám ospravedlňujeme za absentujúcu e-mailovú komunikáciu. Váš e-mail nám skočil do Spamu, z tohto dôvodu sme si ho všimli až neskôr. Vašu objednávku sme Vám však odoslali v stanovenom termíne, dokonca ešte o pár dní skôr. Taktiež sme Vás informovali tak o samotnom odoslaní objednávky, ako aj priebehu jej spracovania prostredníctvom e-mailov.
Veríme, že doručený tovar splnil Vaše očakávania a dobre Vám slúži.
kolektív PEKNUO.sk -
- dlha čakacia lehota,nedostupnosť tovaru!
Reakcia obchodu PEKNUO.sk
ospravedlňujeme sa Vám za dlhšiu dodaciu lehotu. Vami objednaný tovar sme u dodávateľa niekoľkokrát urgovali, avšak s prihliadnutím na prebiehajúce sviatky sa doba dodania predĺžila o 2 dni.
Samozrejme, do budúcna sa budeme snažiť vzniknuté komplikácie riešiť promptnejšie.
S pozdravom,
kolektív PEKNUO.sk -
Obchod tovar v dohodnutom čase nedodal, ani neoznámil dôvod a dĺžku oneskorenia. Telefonát na zákaznícku linku nepriniesol žiadnu relevantnú informáciu a sľúbený spätný kontakt obchod neposkytol. Toto nie je seriózny prístup obchodníka, ktorý si váži zákazníka. Je to môj prvý nákup v obchode a našťastie formou dobierky.
Reakcia obchodu PEKNUO.sk
ospravedlňujeme sa Vám za dlhšiu dodaciu lehotu. Vami objednaný tovar sme u dodávateľa niekoľkokrát urgovali, avšak vzhľadom na čerpajúce dovolenky sa doba dodania predĺžila o 4 dni neskôr.
Do budúcna sa budeme snažiť vzniknuté komplikácie riešiť promptnejšie. Dúfame, že budeme mať možnosť Vašu negatívnu skúsenosť napraviť bezproblémovým a rýchlym dodaním tovaru.
kolektív PEKNUO.sk -
- Na tovar čakám už vyše mesiaca, obchod sa ozval len pred pár dňami, že sa ospravedlnuju
Reakcia obchodu PEKNUO.sk
ospravedlňujeme sa Vám za dlhšiu dodaciu lehotu objednaného tovaru. Vami objednaný tovar sme u dodávateľa niekoľkokrát urgovali, avšak s prihliadnutím na súčasnú situáciu (COVID-19) sa doba dodania predĺžila. Hneď ako sme sa však dozvedeli približný termín doručenia sme Vás kontaktovali.
Tešíme sa, že sme si celú situáciu vysvetlili a veríme, že Vám dodaný tovar dobre slúži.
kolektív PEKNUO.sk -
Tovar som zakúpila 17.10.2019, mal byt doručený do 31.10.2019. Neprišlo mi žiadne vyjadrenie prečo nebol doručený. Objednávku zrušiť neviem, keďže je všetko zaplatené.
Reakcia obchodu PEKNUO.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Vami objednaný tovar sme ihneď po prijatí Vašej objednávky objednali u výrobcu, ktorého sme viackrát kontaktovali a urgovali. Hneď, ako sme dostali informáciu o predpokladanom termíne doručenia, sme Vás kontaktovali. Ako ospravedlnenie sme Vám k Vašej objednávke pribalili malý darček. Veríme, že budete s tovarom spokojná. Do budúcna sa budeme snažiť takéto situácie eliminovať a dodaciu lehotu dodržať.
Ešte raz sa ospravedlňujeme a prajeme pekný deň,
kolektív PEKNUO.sk -
Tovar meska, nebol doruceny napriek uvedenej dobe dodania, nikto ma neinformoval preco nie je a kedy ci vobec bude doruceny
Reakcia obchodu PEKNUO.sk
ďakujeme Vám za recenziu, aj keď negatívnu. Ospravedlňujeme sa, na tovar, ktorý ste si objednali sme čakali od dodávateľa dlhšie ako zvyčajne a popri urgovaní dodávateľa sme Vás zabudli kontaktovať s ospravedlnením a informáciou o omeškaní. Do budúcna sa budeme snažiť takéto situácie eliminovať a dodaciu lehotu dodržať. Veríme, že Vás táto negatívna skúsenosť neodradí a budeme mať možnosť našu chybu napraviť pri Vašom ďalšom nákupe.
S pozdravom,
kolektív PEKNUO.sk -
- Napriek slubom, peniaze za stornovanu objednavku mi neboli vratene.
- Veľmi nekvalitný tovar.
Dlha doba dodania...uz cakam 10 dni a stale mi neprisiel tovar
- obchod ponuka široky sortymemt ale dodavky sú neni dodržane
- že nedodržava stanovene lehoty
pripade odstranenia uvedenych nedosdatkou odporučam spokojnosť
Reakcia obchodu PEKNUO.sk
Dobrý deň pani Ildikó, problém s dodaním vznikol u dodávateľa, ktorý nestihol stiahnuť tovar z predajne včas. Keďže u nás je spokojnosť zákazníka na prvom mieste omeškaný tovar Vám zašleme zdarma.
s pozdravom
Michal -
- ..krabica v ktorej bol tovar doručený bola poškodená pravdepodobne chybou prepravcu a tým bol poškodený obal jedného výrobku..keďže je to darček nahnevalo ma to a myslím,že výrobky by mali byť zahalené ešte v bublinkovej fólií,aby sa predišlo ich poškodeniu počas prepravy..sklamalo ma to..v ten deň mi prišla aj zásielka z českej republiky a balíček bol naozaj precízne zabaleny..
Reakcia obchodu PEKNUO.sk
Pán Lesnak, mrzí nás poškodenie obalu tovaru počas prepravy. Niekedy je ťažké nájsť tú správnu mieru medzi dobre zabaleným tovarom a zbytočným mrhaním obalovým materiálom.
prajem Vám pekný deň
Michal