Výhoda
- Dostal som to, čo inde som nedostal.
Super.
- Udrží dlho požadovanú teplotu.
Matná čierna farba, vidno každú nečistotu a škrabanec.
- Tovar mi prišiel v inej farbe ako bol objednaný.
Keď ste tovar nemali v danej farbe, nemali ste mi posielať nič. Ďakujem
Reakcia obchodu www.pekna-domacnost.sk
Negatívna recenzia nás veľmi mrzí.
Pri každom jednom produkte máme uvedený text:
Upozornenie:
Vzhľadom na fakt, že nie u všetkých výrobkov je technicky možné vizuálne vyobraziť všetky jeho farebné prevedenia, uveďte svoje požiadavky na výber farby výrobku v časti Poznámka k objednávke. V prípade, že je možnosť výberu farby výrobku v popise výrobku, tak ju označte tam.
V uvedenej objednávke žiadna špecifikácia farby nebola, tak sme zákazníčke zaslali taký, ktorý bol najviac podobný vizuálu na eshope.
Nespokojnosť zákazníčky sme sa dozvedeli z hodnotenia na Heuréke, iste by sme nemali problém vybaviť nespokojnú zákazníčku výmenou tovaru za iný farebne dostupný, alebo aj vrátením tovaru a peňazí.
Tovar bol objednaný vo štvrtok po 21 hod, odoslaný v piatok, na druhý deň, tak ako uvádzame a doručený ďalší pracovný deň -
- rýchle dodanie
- Tovar doručený rýchlo. Kvalita super.
- Dobrá komunikácia a rýchle dodanie
- Cena a možnosť výberu
- Neviem
Dobré ceny a dobrá komunikácia.
- Objednal som si rohovu policku,lebo taku istu som mal,no uz bola stara,,prisla mi temer rovnaka,,len je v novsom prevedeni,inak spokojny uplne
Spokojnosť.
- Kvalitný tovar, promptné vybavenie, primerané ceny. Tovar dopravený až domov.Toto všetko je zárukou mojej spokojnosti
Veľká spokojnosť, rýchle dodanie, dôkladne zabalený tovar bez poškodenia.
- TOP
maximalna spokojnost
- veľký výber, dobré ceny
Rýchle jednanie,zaslanie,doručenie,tovar veľmi dobre zabalený , spokojnosť.dakujem