Profesionálne a rýchle jednanie
- Kúpila som sijaci stroj Ladu H73A a prišla načas a v poriadku, kvalitne zabalená. Super obchod
Super prístup a rýchle dodanie. Ďakujem
- Skvelá komunikácia rýchle dodanie možnosť vyskúšať stroj na predajni
- bezproblémový nákup
- objednávka rýchlo vybavená
Obchod v rodinnom dome s veľkým výberom šijacích strojov a príslušenstva. Ak niečo nemajú, je potrebné si objednať cez webovú stránku obchodu, čo je veľmi jednoduché a rýchlo vybavené. Šijacie stroje, ktoré majú na sklade si môžete vyskúšať resp. ukážu, predvedú. Milý ochotný predávajúci. Vedia pomôcť aj so servisom strojov zakúpených u nich. Pri poslednom nákupe som dostala praktický darček. Ďakujem.
- Výhodná cena
- Spolahlivosť
- Servis
- Veľmi ochotný prístup personálu. Vybavenie a dodanie tovaru podľa dohody. Čiže veľká spokojnosť čo dnešnej dobe sa zriedka stáva u obchodníkov.
- Široký výber
- Všetko potrebné na jednom mieste
- Výborné poradenstvo
- rýchle doručenie
- Rýchle jednanie
- Promptné vybavenie objednávky
- Kvalitný stroj
- Super komunikácia so zákazníkom a odborne poradia s výberom. Starajú sa o zákazníka nielen pri kúpe tovaru ale poskytujú aj pozáručný servis.
Odporúčam nákup z tohoto e-shopu.
Majiteľ veľmi ústretový,odpovedal na maily i poradil.
Ďakujem. -
- Mala som čas prezrieť si všetky výrobky, ktoré mma zaujímali a v kľude som sa mohla rozhodnúť
Pán tomu zdá sa rozumie, ochotný poradiť , vysoká spokojnosť.
Rýchle dodanie, pekne zabalené, po rozbalení nájdete priložené všetky potrebné dokumenty, hlavne oceňujem návod vytlačený v slovenskom jazyku, nemusí ho hľadať po nete a vytláčať, ako u iných dodávateľov,informovanosť o doručení a stave zásielky tiež presná,jednoducho všetko tak, ako má byť. Chválim.
- Prijemne jednanie, rychle vybavenie objednavky
- výborné poradenstvo
- rychle kvalitne dodanie
- ustretovost
Rychle dodanie, som nadmierne spokojny,expresne tovar doručený na druhý deň. Veľka pochvala