- Veľká spokojnosť.
- rýchlo, spoľahlivo dodané
Spokojnosť s dobou dodania aj stavom zásielky. Odporúčame.
- rychlost dodania
- komunikacia
- tovar skladom
- komunikacia
- parkovisko
rychle vybavenie 2ks tovaru
- rychlost a ochota pomoct
ochotny poradit a vybrat produk podla poziadaviek
- vyborna cena
- rychlost dodania - v piatok som objednal v pondelok volal kurier
- čo sľúbili, to dodržali
rýchlosť dodania
- rychle dodanie
- vsetko funguje ako ma
- .. rýchlosť vybavenia objednávky
- ... seriózne a odborné jednanie zamestnancov
- Na stranke obchodu bola pod produktom poznamka ze “bez cipu- toner neukazuje zvysne mnozstvo naplne”. No a ono to bez cipu realne nefunguje vobec, takze som musel manualne rozobrat stary toner, vybrat z neho cip a umiestnit do noveho, az potom fungoval, trvalo mi to asi dve hodiny googlenia a manualnej prace...
- Toner vydržal 10 výtlačkov A4.
Reakcia obchodu PCšpital
Dobry den.
V prvom rade dakujeme za nakup a taktiez za hodnotenie. Radi by sme to ale uviedli na pravu mieru. V nasom internetovom obchode ste kupovali alternativny toner bez cipu, co bolo uvedene v popise produktu. To, ze je toner bez cipu znamena, ze tlaciaren nevie rozlisit ci je toner plny alebo prazdny, no tlaci nadalej v rovnakej kvalite a taktiez vytlaci rovnaky pocet vytlackov na toner – kapacita sa absenciou cipu nemeni.
V neposlednom rade ste mali moznost toner reklamovat. Kedze ste tuto moznost nevyuzili a ani ste dalej neodpovedali v mailovej komunikacii ktoru ste zapocali predpokladame, ze Vam toner tlaci nadalej dobre.
Adrian
Tim pcspital.sk -
- rýchlosť doručenia
- ceny
- bezproblémové vrátenie peňazí za tovar, ktorý nesadne
- -
Rýchle dodanie. V nedeľu objednané, v utorok doručené.
Tovar mi bol doručený rýchlo, obchod reagoval hneď , tovar mi obratom odoslali, prišlo to čo som si objednal. som spokojný. Použil by som obchod znova, vrelo doporučujem.
- rýchlosť vybavenia a dodania
- Bolo to rýchle,super
bola mi dorucena za dva dni, platil som v hotovosti kurierovi. Spokojnost. Teraz uz iba cakam, ked bude lepsie pocasie a suche cesty a dufam, ze kolobezka bude sluzit na cestu do a z prace bez komplikacii.
- Rýchla komunikácia ...ochota poradiť ...tovar veľmi dobre zabalený ..rýchle vybavenie objednávky..
- Žiadna