- Po objednaní som nedostala ani potvrdzujúci e-mail. Desať dní mám tovar objednaný a nikto sa mi neozval a tovar neprišiel.
Zlá komunikácia.
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
Dobrý deň, posielali sme Vám spolu 4 emaily, pravdepodobne Vám skončili v spame, alebo ste uviedli nesprávny email. V piatok ste posielali další, na ktorý sme Vám ihned odpovedali.
Mrzí nás nedodanie tovaru, nemáme ho aktuálne skladom, o čom sme Vám informovali v jednom z emailov.
Ospravedlnujeme sa za nepríjemnosti. -
- Pri nákupe tohto výrobku som si nevšimol že je používaný.
Pri nákupe si teba všimnúť že sa nejedná o nový tovar ale použitý , ktorý nebol ani vyčistený.
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
Tak to nás mrzí, že ste si to nevšimli, nielen v popise ale aj v samotnom názve produktu to bolo uvedené:
KOSS Porta PRO sluchatka vysokej kvality - POUZIVANE!
Kľudne ich môžete vrátiť, alebo vymeniť za nové, ktoré sú o pár eur drahšie, my s tým nemáme problém, nemuseli ste sa sťažovať tu, stačilo u nás a problém by bol vyriešený :) -
- žiadne
- komunikácia so zákazníkom
Nikdy viac.
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
Nepomýlili ste si obchod pri hodnotení? Tovar sme Vám odoslali na druhý deň po objednaní, o priebehu vybavovania sme Vás informovali cez email aj SMS, emailovú komunikáciu neevidujeme s Vami žiadnu a kolegovia si nespomínajú, že by ste telefonoval...
Skúšali sme Vám teraz volať, aby sme si to vyjasnili, radi naše služby zlepšujeme, avšak neúspešne. Tak skúsime neskôr.
Každopádne sa ospravedlňujeme ak sme spôsobili nejaké nepríjemnosti, čoho sme si zatiaľ nie vedomí... -
- zdal sa mi spoľahlivý
- nereaguje na reklamácie, mobily sú nedostupné
Zdá sa mi, že ak je s tovarom problém má problém žiaľ aj kupujúci - nákup prebehol v poriadku, ale keď som zistil, že sa jedná o vadný kus a vrátil som ho do 3 dní naspäť, nemôžem sa dovolať na žiadny uvádzaný mobil ani skontaktovať žiadnou formou, ktorú web ponúka (ani live chat nefuguje resp. nik na moje otázky ako stojí reklamácia neodpovedá). Keďže to trvá už takmer týždeň, Váš obchod sa začína javiť ako silne problematický.
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
Dobrý deň, mali sme riadne oznámenú dovolenku, asi ste si to len nevšimol, len od dnes sme opäť v práci. Aj k reklamáciám pristupujeme zodpovedne, uvidíte sám, dnes sme Vás už kontaktovali emailom.
- zavazanie zakaznika
necakajte,ze tovar ktory maju nastranke uvedeny ako dostupny dostupny naozaj bude a neplate nic prevodom,pretoze budete cakat niekolko dni kym sa vam peniaze vratia...
Aspon ze sa vratia...Reakcia obchodu PC Ellano.sk
nie je to pravidlo, nesprávny stav skladu je výnimočný stav, snažíme sa to v čo najväčšej miere eliminovať, aby sa nám to nestávalo, ale pri tom množstve tovaru sa to niekedy naozaj stane. Podľa výpisu zo systému ste mal zvolenú platbu cez Paypal, na náš Paypal účet nám od Vás ŽIADNA PLATBA NEPRIŠLA, kontrolovali sme aj stav na účte v banke, tam takisto neevidujeme žiadnu operáciu s touto sumou, alebo var. symbolom, alebo Vašim menom, prípadne vrátenie platby na Váš účet...
Verím, že naše ospravedlnenie a okamžité informovanie bolo dostatočné, dodatočne sa aj touto cestou ešte raz ospravedlnujeme za nepríjemnosti. -
- komunikacia so zakaznikom!!!
10 dni od objednavky nemat ziadnu informaciu o stave objednavky je z mojho pohladu zakaznika s dlhorocnymi skusenostami s nakupom cez internet v ramci celej Europy diletantizmom hrubeho kalibru...
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
objednávku ste vytvoril 6.12.2012 o 8:28 hod. V ten istý den sme Vám o 10:58 odoslali email o nedostupnosti tovaru spolu s ospravedlnením. O 15:15 ste nám odpísal, že si želáte objednávku stornovať, čo sme urobili 19:18 hod.
Všetko sa odohralo v jeden deň, tak nerozumieme prečo tu píšete o neinformovaní.
Každopádne sa ešte raz ospravedlnujeme za nepríjemnosti. -
Z 3 veci ktoré boli na stránke uvedené ako "skladom" mali v skutočnosti len 2 a tretia by bola až za mesiac od objednávky,
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
Ospravedlnujeme sa ešte raz za mylnú informáciu o dostupnosti, pracujeme na tom, aby sa to už nestávalo.
- rýchlosť objednávky, pohodlie pri nákupe, dobré dodacie podmienky
- neexistuje poradenstvo ktorý produkt by bol najlepší pri konkrétnych príkladoch použitia
pokiaľ človek nepotrebuje poradenstvo a vie, čo chce, tak je to dobrý spôsob ako nakupovať
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
mrzí nás, že tovar, ktorý ste si objednal sme už nemali skladom, dodatočne sa ešte raz ospravedlňujeme.
Našim zákazníkom poskytujeme poradenstvo, stačí zavolať na zákaznícku linku, alebo využiť dotaz cez email, alebo online chat priamo na stránke. -
- osobný odber
- tovar nebol na sklade ale na internetovej stranke bol že odosielaju do 24 hod.
maju vela na stranke ale malo na sklade
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
mrzí nás to, niekedy sa to stane, snažíme sa tieto omyly eliminovať na minimálnu možnú mieru. Ešte raz sa ospravedlňujeme. -
- lacna IT technika
- moznos elektornickeho platenia len z jednej banky
dovoz bol rychli ale neuplny bez nejakeho upozornenia ze bude nieco chybat
- celkom dobre ceny vybraneho tovaru
- nepruzna aktualizacia dostupnosti tovaru
aj ked ma obchod pri tovare uvedene skladom, telefonicky si preverit este pred objednanim ci naozaj je vybrany tovar skladom.
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
mrzí nás nesprávny údaj, eshop sa nám zatiaľ bohužiaľ aktualizuje iba raz za pár hodín, preto sa takéto niečo môže stať. O nedostupnosti sme Vás informovali ešte v deň objednania, tak dúfame, že sme Vám nespôsobili nepríjemnosti. -
- ziadne vyhody
- netransparentnost, deklarovali predaj 16 GB znackovej sdhc pamatovej karty a dodali mi kartu, ktora ma kapacitu 14,5 GB, tych 1,5 GB sa niekde stratilo cestou pocas dorucovania :-)
v tomto obchode uz nikdy nic nenakupim, kartu by som aj vratil, ale je predvianocny cas a nemam cas na reklamacie, kartu potrebujem realne pouzivat
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
v žiadnom prípade sa s Vami nechceme hádať, že zariadenie, ktoré Vám ukazuje o 1,5 GB menej, ukazuje správny údaj, my tie karty nev yrábame, ani z nich neodstraňujeme nejaké GB :) Odporučili sme Vám reklamáciu, alebo výmenu karty, čo ste odmietol, a čo nás určite mrzí, pretože neradi vidíme nespokojných zákazníkov. -
- nedodržiavajú dohodnuté podmienky
nenakupovať
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
objednávku sme prijali v piatok 18.11., v pondelok 21.11 sme Vám ju odoslali a v utorok ste ju obdržali. Na Vami uvedenej adrese, v stanovenom termíne. Celý problém spočíva v tom, že ste to chceli dodať do práce, avšak to ste nám mali oznámiť v poznámke objednávky, telefonicky, alebo emailom, my sme nemohli tušiť, že to má byť darček a nechcete to doviezť ku Vám domov.
Naozaj nás mrzí skazené prekvapenie, ale musíte uznať, že za to nemôžeme. -
Popis tovaru na stránke nebol kompletný, bol to starý model asi ležák z nejakého skladu, aj keď za výhodnú cenu, ale nikdy viac.
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
riešili sme to s Vami cez mail, odporučili sme tovar vrátiť ak s ním nie ste spokojný, nemohli sme tušiť, že chcete iný model, keďže ste sa pred nákupom neinformovali. Napriek tomu ste si ho chceli ponechať, čo nás nakoniec mrzí, keďže ste nespokojný. -
- dodacia doba
pomala dodacia doba
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
Dobrý deň, tovar sme Vám odoslali 48 hodín od prijatia objednávky, čo nie je síce náš štandard, pretože väčšinu tovaru odosielame do 24 hodín, takže je pravda, že s Vašou objednávkou sme jeden deň meškali, za čo sa Vám ešte raz ospravedlňujeme.
- prehladny katalo na nete
- dostupna cena, rychle vyhladavanie
- zasielku do dnes nemam.
- objednal som to pred 2 tyzdnami.
- nedovolal som sa na ziadne z uvedenych cisel
Reakcia obchodu PC Ellano.sk
Dobrý deň, zásielku sme Vám odoslali do 24 hodín od jej potvrdenia, urobili sme však chybu, že sme Vám tovar omylom odoslali na dobierku, pritom Vy ste nám za tovar zaplatil prevodom na účet.
Nanešťastie na druhý deň, ked Vám kuriér tovar doviezol, sme už mali na dovolenku (preto ste sa ani nedovolal) a za tých desať dní nemal kto od nás UPS potvrdiť, aby Vám tovar vydali bez platenia.
Dúfame, že tovar nakoniec dorazil v poriadku, za spôsobené problémy sa ešte raz ospravedlňujeme.