Prihlásiť sa a pridať recenziu

• profesionálny prístup, výhodné ceny, poradenstvo na úrovni
    • žiadne

skúsne a neobanujete!

• rýchlosť dodania aj u tovaru ktorý bežne nebýva na sklade

• Mám ho blízko bydliska.

určite odporúčam

• Rychly, spolahlivy, cena!
    • Obchod ziadne, doporucujem, ale tovar vyrobca neuvadza skutocne parametre vyrobku. Napriklad na power bank adapter ktory som kupil ma udaj 5000 mAh a ma dobit mobil asi 4x, co mne dobil iba raz, ale za to predajca nemoze.

Super, kvalitne rychle sluzby, bezpecna zasielka !!!

• cena a rýchle dodanie
    • žiadne

som spokojná doporučujem

• dobrá cena
    • ---

Mal tovar na sklade a v dobrej cene

• ceny

• nakup z domu.
    • nemam skusenost

odporucam

• Výborná komunikácia,poradenstvo,odbornosť

Určite odporúčam

• Obchod ponúka dobrý tovar za primerané ceny. Rýchle dodanie tovaru.

Dobrá komunikácia, rýchle dodanie tovaru. Doporučujem aj ostatným zákazníkom

Vsetko bolo absolutne perfektne, pokial som nerozbalil dobierku. Objednal som si telefon. Obal (skatulka) bola pomliaždena a dorezana nozikom. Telefon bol ale v poriadku. Ale kedze telefom mal byt dar, prvy dojem nebol dobry. Pracovnici PC Elano by si mali davat vacsi pozor pri praci s nozikom pri rozbalovani tovaru.

• telefon fungoval rok a musela som reklamovat ale chcem napisat ze s reklamaciou v tomto obchode sme maximalne spokojni s komunikaciou ochotou az nad mieru spokojni proste zhrniem to radost u nich nakupovat
    • absolutne ziadne kiez by vsetky boli taketo

skutocne len a len odporucam velka ochota voci zakaznikovi a tak by to malo byt

• Obchod sa nachádza v mieste bydliska.
    • Tovar do 24 hod..
    • Popis k tovaru je veľmi stručný.
    • Niektoré novinky si musím "vygúgliť", aby som vedel o aký tovar sa vôbec jedná.

Pre vopred spomenuté nedostatky mi objednávanie trvá dlhšie.
    Zákazník potrebuje konkrétnejšie popisovaný objednávaný tovar, hlavne parametre.
    Ináč tento obchod odporúčam osobne som spokojný.

• Vyborna komunikacia so zakaznikom, ustretove konanie casto nad ramec povinnosti, vzdy pripaveni pomoct, poradit.

Vyborna komunikacia so zakaznikom, ustretove konanie casto nad ramec povinnosti, vzdy pripaveni pomoct, poradit. Jednoznacne jeden z najlepsich e-shopov ak nie najlepsi. U mna maximalna spokojnost kedykolvek ked som tu nakupoval.

• Široký výber tovaru,dobré ceny
    • žiadne nepoznám

Spolahlivý obchod,dobré ceny,rychle dodanie,proste max.spokojnost

• dobrá cena,komunikácia s obchodom na vysokej úrovni

som veľmi spokojný a môžem len vrelo odporúčať

• siroka ponuka za solidne ceny

seriozny e shop

• Jednoznačná výhoda je možnosť objednať si dodávku slovenskou poštou. Nakupujem dosť veľa cez internet a tak mám častý problém zosúladiť moju prítomnosť doma s termínom doručenia kuriérom.
    • S obchodom prebiehala neobťažujúca komunikácia. Teda žiadne zbytočné "vykecávacie" telefonáty. Iba zmyslupné e-maily SMS, čo hodnotím na výbornú.
    • Obchod je pomerne málo známy.

Komu vyhovuje rýchla dodávka, neobťažujúca komunikácia a možnosť vyzdvihnúť si tovar na pošte kedy mu to vyhovuje, tak Ellano.sk je ten pravý.

• lacno a rýchlo
    • nemá