• Som velmi sklamana nakolko som si objednala tovar pred mesiacom a pol a doposial mi nebol doruceny ani ma nikto neupozornil ze nieje na sklade

Týždeň po objednaní a zaplatení tovaru mi oznámili,že tovar už nevedia zohnať.Po ďalších troch dňoch vrátili peniaze.

• kedze nenavrhli ani riesenie ale rovno storno tak asi ziadne
    • nefunkcny bez navrhov na riesenie

vacsinou sa dnes o zakaznika postaraju a snazia sa ponuknut riesenie. tu urobili jednostranne storno. Den po potvrdeni objednavky som ich prosil o poslanie faktury. Tu poslali pomerne rychlo. a o par hodin napisali ze ju neuhradzajte stornovali sme vam objednavku. peniaze som samozrejme medzicasom uhradil a neviem ci ich uz vobec vratili.

• ponukali tovar, co inde nebol
    • cakam na proforma fakturu uz desat dni, aby som tovar uhradila a žiadne info a to ani o priebehu objednávky...

asi sa do obchodu viac nevratim

zavadzanie

Reakcia obchodu patro.cz

jelikož jste uvedl ve své objednávce neplatné DIČ, nebylo možné dále objednávku vyřídit bez DPH. Veškeré tyto údaje jsme povinni kontrolovat.

• Komunikácia

Stručne:v štvrtok objednávka vytvorená na základe dodacej lehoty dodanie tovaru do 3 dni!!!, odpoveď o týždeň!!!, že tovar nieje možné dodať. Preto som si vybral tento obchod, pretože mal tovar áno jediný skladom a o týždeň sa mi ozvú mailom, že tovar nedajú a ani už dodať nevedia. Smutné a zavádzajúce...

dle historie objednávky
    vytvoření obj. 16.7 (21:32), sobota; pondělí 18.7. jsme obj. zpracovali, přičemž již zboží nebylo dostupné a snažili jsme se jej zajistit. Úterý 19.7. informace (mail), že již produkt aktuálně nelze zajistit.

Bohužel se produkt vyprodal dříve, než jsme jej pro Vás mohli zarezervovat za což se Vám omlouváme.

Tým Patro.cz

• "RIESENIE" PRIPADNEJ REKLAMACIE!!!

URCITE NEDOPORUCUJEM!!!
    A UZ VOBEC NIE PRE SK ZAKAZNIKOV!!!!

Samotny nakup v zasade OK, mozno mierny nadstandard (na email s konkretnou otazkou o tovare odpovedal priamo obchodnik/nakupca, prijemny, ustretovy)

PROBLEM NASTANE PRI REKLAMACII, tu sa ustretovost meni na typicky cesky alibizmus - riesime, poslali sme, zaevidovali sme, nemuzeme za to, bla bla bla:(

Vyuzivam eshopy z celeho sveta (EU, USA, KANADA, GB, Cinu nepouzivam:), ale este sa mi nestalo, aby som sa pri tovare reklamovanom IHNED po doruceni nedopatral k ziadnemu rieseniu ani po 2 tyzdnoch. Az teraz...

Reakcia obchodu patro.cz

v případě reklamace vždy postupujeme podle obchodních a reklamačních podmínek. Každé reklamované zboží zasíláme do autorizovaného servisu, kde závadu posuzují. Reklamační oddělení Patro.cz vám tedy nemůže sdělit přesnější informace, dokud se zboží nevrátí k nám. A to často trvá opravdu celých 30 dní. Nic jako "typicky cesky alibizmus" nepoužíváme.

Tým Patro.cz

• Pre mňa úž žiadne. Nemienim tam už nikdy nakupovať.

To bol môj prvý nákup resp. pokus o nákup. Považujem ich správanie v tomto prípade a zverejnené informácie na heureka.sk za zavádzajúce.

• žiadne
    • debilný spôsob objednávok a rušenia objednávok
    • pred viac jak týždňom som zrušil objednávku a ešte som nedostal svojich 10€ naspäť

na kokot

• lacný tovar
    • dlhá dodacia lehota, žiadne info o zdržaní zásielky , zlá cena dopravy opravená až po upozornení

neodporučam - už u nich nakupovat nebudem :(

• Žiadne
    • Sú to idioti

Rýchlo preč od nich.

• Nedodržanie termínu dodania

Objednavka sa uskutočnila pred 10 dňami,mal to byť darček pre dcéru pod stromček,ktorý sa však nekonal, nakoľko mi tovar nebol doručený v stanovenom termíne.

• nízke ceny
    • zákaznícka linka

poslali mi úplne iný tovar ako som objednal a zaplatil, na vlastné náklady som ho musel poslať späť,po 2týždňoch mi poslali správny tovar, za spôsobený problém sa mi ospravedlnili, bez nejakej kompenzácie

• neviem
    • dlhá čakacia doba,sú obchody ktoré vedia tovar dodať do 2 dní.

nech sa každý presvedčí

• teraz si myslim, ze je to neista vec
    • ako nizsie

prvy a asi posledny nakup. Vyrobok nezodpovedal tovaru, ktory ukazali na svojej stranke.

• Nizke ceny, aj po zaplateni postovneho z Ciech sa to oplati.
    • Ked treba vratit tovar zo Slovenska, tak je to drahe a zlozite.

Vyrobok mi prisiel vadny, takze mesiac po zaplateni nemam vyrobok doma, lebo je v servise a to este neviem, ci bude potom v poriadku. Tazko vratit alebo vymenit tovar, pretoze ho treba posielat na Cechy

• Recenzia bola vymazaná z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Hodnotenie bolo napísané konkurenčným obchodom.

• Velký výber
    • Moc veľký výber

Tovar mi bol doručený s týždňovým oneskorením, a v inom farebnom prevedení, ako som si objednala!NEZODPOVEDNÉ

• Dobre ceny
    • Zakupeny predmet ma znamky pouzivania, taktiez krabica produktu bola otvarana a dotrhana!!!

Dobre ceny, ALE ZA AKU CENU?