- Spalocnost parketdoor s.r.o. zbankrotovala v marci 2015 prestala spolocnost prijmat objednavky, nema ziaden majetok ani financne prostriedky. Bohuzial vdaka spolocnosti glassdom s.r.o. *meno editované* ako uz poukazal pan predvami je to totozna firma len iny konatel no to tak ked pan okrada ludi a zatiahne do svojich podvodou ine osoby :(
- Našli sme tento obchod na internete a ponúkali zľavy na okná.
- Pani *editované* ako konateľka s nami vybabrala a okradla nás o peniaze, o zálohu, ktorú sme jej poslali na účet, a ani to nepoprela. Okná nám nedodali, neurobili nič, a ani naše peniaze, zálohu 500,00 € nám nevrátila. V apríli tohto roku to budú dva roky, čo sme začali peniaze vymáhať a bezvýsledne.
Prešli takmer dva roky:
My sme v roku 2015 poslali zálohu 500,00 EUR spoločnosti parketdoor na výrobu okien, ktorá sa neuskutočnila a zálohu nám konateľka nevrátila. Jednoducho nás okradla. A toto nám napísala:
Od: *e-mail editovaný*>
> Komu:*e-mail zákazníka editovaný*
> Dátum: 23.04.2015 12:46
> Predmet: Re: parketdoor, s.r.o. - upravená objednávka č. 0041
Vzhľadom na to ze nemáme fínancne prostriedky na vrátenie zalohovej platby budete musieť počkať. Koli negatívnej recenzii a vášho konania aj napriek oznameniu skutočnosti vám zalohovu platbu vrátime až keď budeme mať finance prostriedky. Mrzí nás to
*meno editované*
My sme našu pohľadávku postúpili ďalej, teraz ju má v rukách exekútor, a nie je možné v tomto našom "spravodlivo-právnom" štáte dostať naspäť naše peniaze. Tento štát chráni zlodejov a poctivých ľudí trestá. Čo sú to za zákony, keď ani exekútor nemá "páky" na to, aby od tejto zlodejky peniaze dostal naspäť?
*meno zákazníka editované*
p.s. neboli sme len my okradnutí, ale viem o ďalších dvoch klientov a na policajnej stanici som sa dozvedela o ďalších oklamaných a okradnutých zákazníkov spoločnosti parketdoor.
Hviezdičku som zaklikla iba preto, že mi nechcelo túto recenziu odoslať!
ODPOVEĎ:
Keď pani *meno editované* vedela, že v marci 2015 krachuje, prečo nám poctivo nevrátila zálohu?
Stále zavádzala a klamala a naťahovala čas, číže vedome nás okradla.
Ale ako sa hovorí, karma je zdarma a nezabúda, pani *meno editované*, a ani na Vás nezabudne...... -
- Maily od konatelky Parketdoor *meno editované*:
- 17.2.2015 11:58
- Dobry den.
- Zalohova platba(500€) bola pripisana na naš učet.HST system posuvame do vyroby.Prajem príjemný zvyšok dňa
- www.parketdoor.com
- e-mail: [email protected]
- mobil: + 421 919 066 846
- 15.3.2015 10:23
- Dobry den.
- V utorok vas budeme kontaktovať.
- už budeme vediet informacie.
- -- Dakujem
- Prajem príjemný zvyšok dňa.
- 24.3.2015 14:52
- Dobrý deň, objednávka je zrušená. Zalohova platba bude tento týždeň zaslana len čakáme na peniaze od výrobcu. Ďakujeme za porozumenie a ospravedlňujeme sa za komplikácie.
- 1.4.2015 20:55
- Dobrý večer, mrzí ma to čakanie no bohužiaľ zlyhal ľudský faktor. Platba vám bude vrátená no poprosim vás o strpenie. S vedením sme sa dohodli ze sa vám zašle aj finančne odškodnenie. Poštou sme vám zaslali odstúpenie od objednávky a poprosim vás o jeden originál podpísať a zaslať spať. Naozaj ma mrzí celá vzniknutá situácia no spoločnosť od ktorej objednavame okná nereaguje. Snažím sa všetko vyriešiť a v čo najkratšom čase celú situáciu napravime.
- 09.4.2015 08:13
- Vázený pán...,ospravedlnujem sa ze som vám ešte nezaslala späť zálohovú platbu no momentálne situácia je taká že firma od ktorej odoberám okná sa ruší. Poprosím vás o strpenie. Budem sa snažiť v čo najkratšom čase vašu zálohovú platbu vrátiť aj s určitým odškodnením. Mrzí ma celá vzniknutá situácia. Dakujem za pochopenie. V prípade podrobejších info o vziknutej situácii vám podáme na tel. 0919432973
- 09.4.2015 08:29
- Viem ze s tým nemáte nič spoločné len vás prosím o strpenie. Sama som s tejto situácie zufala. Preposlali sme im nemalé peniaze a bohužial nemožem pokryt všetko z vlastných zdrojov. Ak sa mi podarí v priebehu buduceho týždna by som vám mala určitú časť snad aj plnú sumu vrátiť. Mrzí ma to. Dakujem
17.2. prijali od nas na ucet zalohu 500€
Po mesiaci cakania sme sa dozvedeli,ze vraj nam dali vyrobit terasove posuvne dvere ake sme chceli ale vyfakturovali lacnejsie,tak,ze ci ich chceme za dvojnasobnu sumu. Tato otazka padla PO MESIACI CAKANIA a az PO TOM ako sme im my vyvolavali a pytali sa ako je na tom nasa ojednavka.
Samozrejme,ze sme nesuhlasili,chyba nastala u nich a z ceny nechceli ani spustit tak sme povedali,ze odstupujeme od zmluvy.
24.3.2015 bola zmluva zrusena a zaloha 500€ nam mala este v dany tyzden prist na ucet.
1.4.2015 sa vkuse ta super konatelka uz len ospravedlnovala a vraj nam poslali zmluvu o odsrupeni,ktoru sme dodnes neobdrzali!!! - co ale znaci mila firma,ze zmluvny vztah stalr plati a vy ste porusili zmluvne podmienky za co vas kludne mozme zalovat.
9.4.2015 sa dozvieme dalsiu novinku,ze firma,kt. ma terasove dvere vyrobit sa rusi,uplne zahadne a necakane vsak??!!!?!?!
Takze od 24.3.2015 sme od *meno editované* vzdy iba ukludnovani (samozrejme,ze my musime vzdy volat jej a pytat sa co a ako),ze robi co moze a ze uz uz nam zalohu vrati aj s odskodnenim,dodnes su to ale prazdne slova!!!
Akonahle sme zbadali recenziu zo vcera s presne tym istym problemom vratenia zalohy uz niekolko tyzdnov tak sme museli jednoducho napisat verejne aj my, bohuzial po doslovnom prosikani danej konatelky *meno editované* o vratenie 500€,ktore nam v case nasej momentalnej prerabky chybaju ako sol,sa inak konat uz neda.
A ak si to pani *meno editované* precitate osobne tak vedzte,ze ak najblizsie tri pracovne dni nedostaneme na ucet spat nasich 500€ podnikame dalsie a ovela radikalnejsie kroky,nemyslite si,ze vam taketo okradanie ludi prejde!! -
- V mesiaci október 2014 nám boli pracovníci tejto firmy zamerať okná. Po obdržaní zálohovej faktúry sme uhradili na účet tejto spoločnosti 500,00 EUR do 24 hodín ako žiadali.
- Okná nám mali prísť osadiť do 1-2 mesiacov. V decembri po našom dotazovaní sa o okná nám povedali že až v januári 2015 a nakoniec napísali, že termín dodania okien bude marec/apríl 2015 a teraz mi pani konateľka *meno editované* oznámila, že už 4 mesiace nepríjimajú objednávky a majú finančné problémy, samozrejme okná nebudú, hoci celých 7 mesiacov tvrdila, že chyba je na strane dodávateľa okien, pretože najprv, to bolo nekvalitne vyrobené od Poliakov a nie od Nemcov ako bolo pôvodne povedané a potom stále nemala informácie o oknách a celú dobu nás klamala....
- Takže teraz požadujem vrátiť naše peniaze -zálohu 500,00 EUR, ale aj tu vidím problém, nakoľko pani *meno editované* , konateľka spoločnosti "nemá" finančné prostriedky.
- Je mi z toho nanič, keď človek nemá peniaze "nazvyš" a niekto ho takto oklame a okradne.
- Zase ďalšia skúsenosť ako neveriť ľuďom.
TOTO mi odpovedali, keď o nich napíšte pravdu! -
- priatelné ceny,komunikácia
- neviem o ziadnych
priatelne ceny,komunikacia,poradenstvo,mozem odporúčať len odporúčať
- Komunikacia doprava a kvalita
- Ziadne
Odporucam
- Prehladnost a poradenstvo. Ceny su prijatelne a garancia najnizsej ceny je naozaj funkcna pretoze som nasla obchod kde mali dvere lacnejsie no po predlozeni ponuky mi cenu upravili. Taktiez som prekvapena s online komunikacie pretoze naozaj su online a odpovedaju prakticky ihned
- Nestretla som sa zo ziadnymi zavaznymi
Urcite odporucam.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Prehladnost obchodu
- Nizke ceny
- bonus pri nakupe
- informovanost zakaznikov
- Urcite nic
Ja obchod odporucam. Z vlastnej skusenosti som sa bala objednat pretoze som sa s niekolkymi firmami popalila no toto nelutujem. Odporucila mi ich znama a ja ich taktiez odporucam.
problem so subdodavatelom, uz sa riesi
- nedoverihodný predajca
Reakcia obchodu parketdoor, s.r.o.
Nakoľko nejde o reálneho zákazníka nepovažujeme túto recenziu za opodstatnenú. Tento údajný pán Anton Frankovič ktorý chcel tovar objednať cez náš e-shop uviedol nepravdivé udaje v objednávacom formuláry - meno, priezvisko nieje pravé taktiež ani adresa nieje reálna a ako telefonický kontakt pán/ pani uviedli 111111111 ! Komunikovali sme s dotyčnou osobou e-mailom a nakoľko nechcel pán/pani uviesť kontakt a reálnu adresu dodania odstúpili sme od objednávky. Keďže vieme o koho sa jedná a IP adresa a taktiež komunikácia je uložená posúvame túto recenziu a taktiež s celou nereálnou objednávkou na príslušný orgán za poškodzovanie mena spoločnosti.
ďakujeme -
- najlepšia cena
- online komunikácia je naozaj "online"
- rýchle dodanie
s nákupom v tomto obchode sme boli spokojní
Na základe uverejnenej recenzie nám bola vrátená záloha.
Reakcia obchodu parketdoor, s.r.o.
Vážený pán Šoľa. Samozrejme objednávka prebehla bez problemov, taktisto aj vami zaslaná zálohová platba. Komunikácia medzi nami bola a ako som vám vysvetlila dodávateľ nám nebol schopný dodať vami objednané OSB dosky v termíne. S tohoto dôvodu sme Vám obratom vrátili zálohovú platbu. ďakujeme
- - komunikácia na profesionálnej úrovni
- - ústretovosť
- - najlepšia cena na trhu
- - tovar v 100% stave
- - zatiaľ sme sa so žiadnymi slabinami s týmto obchodom nestretli
- odporúčam!!!