• Super ceny
    • Rýchle vybavenie
    • Dobrá komunikácia
    • Možnosť osobného odberu Zadarmo
    • Nič

Nakupujem u nich už cca 4 roky a som nadmieru spokojný.
    Vždy rýchlo a načas bola moja objednávka vybavená.
    Možnosť osobného odberu .

Reakcia obchodu Parfumela

ďakujeme za kladnú recenziu, teší nás spokojnosť našich zákazníkov! :)

parfumela.sk

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Rychle vybavenie

Po trinástich dňoch od mojej objednávky mi neoznámili ,že mnou objednaný tovar vôbec nemajú na sklade.

Reakcia obchodu Parfumela

mrzí nás Vaša nespokojnosť, áno, tovar na sklade nebol, nakoľko sa jednalo o nedostatkový produkt, s ktorým majú problém aj iné internetové obchody. Veríme, že Váš ďalší nákup bude prebiehať bez problémov, budeme sa o to snažiť zo všetkých síl.

Parfumela.sk

Bol to druhy nakup, som spokojna.

• nespoľahlivosť
    • nekomunikatívnosť
    • neprofesionálnosť
    • neochota

Do obchodu som telefonovala, lebo mi prišiel mail s informáciou o potvrdení prijatia objednávky, potom nič, tak som sama kontaktovala obchod s otázkou čo sa deje s mojou objednávkou a bez toho aby sa ma niekto opýtal na číslo objednávky, meno, alebo čokoľvek iné čo by predajcovi napovedalo o ktorú objednávku sa jedná mi bolo povedané, že treba čakať, ale odvtedy sa mi nik neozval.

Reakcia obchodu Parfumela

mrzí nás, že sa Vám nikto na Vašu objednávku neozval, pred Vianocami sme toho mali trošku viac, tak ako každý internetový obchod. V budúcnosti sa budeme snažiť naše služby vylepšiť k Vašej spokojnosti.

Parfumela.sk

• + okamzite dodanie nasledujuci den

Zistil som, že tovar u vás som preplatil o cca 25%._

Reakcia obchodu Parfumela

Vaša objednávka bola vybavená do hodiny po jej prijatí, doručená na druhý deň. To, aké ceny uvádzame na stránke záleží od nášho dodávateľa, je však iba na Vás či objednávku vytvoríte alebo nie.

Parfumela.sk

• dlhá čakacia doba, bez informácie,kedy bude tovar doručený

dlhá čakacia doba, bez informácie, kedy bude tovar doručený, preto som si objednala cez NOTINO včera a už dnes mi bude tovar kuriérom doručený (doručené info cez e-mail aj sms), som maximálne nespokojná s Parfumelou

Reakcia obchodu Parfumela

ospravedlňujeme sa za dlhšie čakanie na tovar, v tom čase bol vypredaný a bolo potrebné jeho doskladnenie, nakoľko tento expedujeme každý deň a niekoľko kusov. Ďakujeme za Váš názor, budeme sa snažiť naše služby, aby sme takýmto situáciám predchádzali.

Parfumela.sk

• vyborna cena parfemu,rychle dodanie

spokojnosť

• Pisali, ze maju na sklade, ale nemali. Ozvali sa po tyzdni. Ocakavam skorsiu komunikaciu.

Kupoval som tu aj predtym, uz asi nebudem

Reakcia obchodu Parfumela

ospravedlňujeme sa za dlhšie čakanie na tovar, momentálne je dovolenkové obdobie a všetko sa snažíme s vybaviť čo najskôr. S Vašim predošlým nákupom ste pravdepodobne boli spokojný, momentálna situácia nás mrzí.

Parfumela.sk

• Po 2 tyzdnoch sa ozvali ci mam zaujem o tovar a mam to potvrdit.

Reakcia obchodu Parfumela

naozaj si dovoľujete napísať, že sme sa ozvali po 2 týždňoch? Objednávali ste limitovanú edíciu produktu, ktorý sme mali a stále máme k dispozícii iba my. Kvôli dovolenke u dodávateľa ste na tovar čakali o 2 dni dlhšie, o čom sme informovali na našej stránke.
    Nechápeme Vašu prehnanú negatívnu reakciu.

rýchlosť, kvalita, dobrá komunikácia

• zial mi poslali iny parfem ako som si objednala, ale kedze pouzivam aj ten, nereklamovala som.. mozno nabuduce to vyjde podla objednavky :)

Reakcia obchodu Parfumela

prosím, ktorý z parfémov Vám prišiel nesprávny? Podľa histórie Vašej objednávky ste nás o tejto skutočnosti nekontaktovali. Veríme, že v budúcnosti k podobným situáciám nepríde a budete s nákupom spokojná na 100 percent.

• C

• Skvele vone
    • Osobný odber top

Vôňa je perfektná balenie pekne veľka spokojnosť a osobný odber je super nemusím riešiť postu a pod. :)

• Fejk
    • Nezabaleny parfum
    • Poskodena krabica
    • Vydrz vone nulova
    • Vyhodene peniaze

Neobjednavajte nic, ked cakate originalne produkty!

Dobrý deň pán Ladislav T.,

keď ste nám písali mail, nesťažovali ste sa na kvalitu vône. Produkt Pierre Cardin ktorý ste objednali máme k dispozícii v celom Slovensku a Česku iba my, predávame ho každý deň a nikdy s ničím nebol problém. A tak ako aj niektoré produkty, napríklad od značky Hugo Boss, či Mexx nie sú zabalené v priehľadnom obale (celofáne) už z výroby - nie je to podmienkou predaja. Za poškriabanie krabičky môže kuriérska spoločnosť, alebo výplň v balíčku, od nás odchádzal nepoškodený. Nerozumieme Vašej recenzie, nerozumieme prečo ste nevyužili svoje právo na odstúpenie od zmluvy, keď máte s vôňou problém. Očividne bol Váš jediný zámer negatívna recenzia pre náš obchod.

• Vyborna komunikacia a ustretovost

• Velmi prijemny nakup v overenom eshope
    • Rychlost vybavebia