• 0
    • strasne dlhe riesenie objednavky za tým kym oni sa pohli ja som uz objednala inde
    • realne to odoslala ina firma ako oni dost pofiderne

Reakcia obchodu Parfemomania

při objednávání na eshopu Parfemománie je v košíku uvedeno, že objednávku pro vás vyřídí VMD drogerie. Mrzí nás, že odeslání trvalo delší dobu, a věříme, že při další objednávce by bylo vše v pořádku.

S pozdravem Žaneta Zichová

• Tento obchod je vlastne "VMD Drogerie", s ktorým mám zlú skúsenosť. (dodaný tovar bol po záruke a na moje upozornenie ani nereagovali).

Reakcia obchodu Parfemomania

při objednávání na eshopu Parfemománie je v košíku uvedeno, že objednávku pro vás vyřídí VMD drogerie. Reklamace byla dořešena přes email.

S pozdravem Žaneta Zichová

dlho im to trva

• Ceny
    • Komunikácia
    • Dostupnosť tovaru

Po vytvorení a zaplatení objednávky som nedostal potvrdzujúci email od obchodu (len od platobnej brány). Objednávku som vytvoril 19.8. Následne som 23.8. im písal email, že sa chcem informovať o stave objednávky, keďže som nedostal žiadny email. Odpísali, že nasledujúci deň bude tovar expadovaný.
    Avšak po pár minútach som dostal ďaľšiu správu, že tovar nemajú na sklade. Bol som nútený objednávku zrušiť. Mohli hneď na začiatku odkomunikovať, že tovar nie je na sklade, aby som zbytočne nečakal. Peniaze vrátili.

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou. Objednávky se snažíme vyřídit co nejrychleji. Bohužel se stane, že zboží z externího skladu nám není dodáno až při kompletaci.

• Rýchlosť doručenia
    • Neprišlo mi to čo som si objednal

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, bohužel jsme nezaznamenali žádnou reklamaci od Vás na objednané zboží.

• Nulová komunikácia ohľadom objednávky
    • Žiadne

Obchod mi nedodal cast objednaného tovaru, ktorý som kupovala ako darček, hoci bol v case objednania skladom, nikto so mnou ohľadom toho nekomunikoval, dozvedela som sa to až po rozbalení balíka. a takisto som nebola som informovaná ani o stave objednavky, co by mala byť v dnešnej dobe samozrejmosť. A ako som si teraz všimla, eshop si v pohode predáva tovar, ktorý je 5 rokov po záruke, co je snáď aj protizákonné. Celá objednávka prišla zabalená v krabici plnej akéhosi rozrhaneho vankúšu alebo co to bolo. Obchod absolútne neodporúčam

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, psali jsme Vám email o výrobku který není skladem, na který jste se bohužel neozvala.

dlhá dodacia doba

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou. Objednávky se snažíme vyřídit co nejrychleji. Běžná doba vyřízení je 2-3 pracovní dny.

Parfemomanie

• Dlha čakacia doba dodania tovaru.

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, odeslání mělo menší prodlevu protože nám jeden kus přišel poškozený tak jsme jej museli vyměnit na našem externím skladě.

Parfemomanie

• objednala som si dve rovnaké vzorky burberry brit rhythm a každá vonia inak. Ostatné vzorky boli v poriadku.

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, pokud byste napsala email s reklamací tak bychom problém s odstřiky vyřešili.

VMD Drogerie

• Žiadne
    • český eshop, ktorý má na Slovensku schránku. Objednáte si v Sk, posielajú to z Česka, t.j. na tovar skladom čakáte týždeň. A keď sme sa konečne dočkali, zistili me, že niekto objednávku posral a platili sme za to, čo nebolo objednané.

Objednávku tvorilo 5ks alu fólii a 10 ks potravinárskej fólie. Namiesto objednaných potravinových fólií, po týždni čakania, nám prišli 15ks alu fólie. Zrejme tam úplne absentuje kontrola objednávky pred odoslaním tovaru k zákazníkovi.

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, ovšem vyřízení trvalo pouze dva dny. Záměna zboží nás velmi mrzí. Reklamaci jsme s Vámi chtěli vyřešit, ale vy už jste neměl zájem.

• Tovar nie je skladom
    • Zrušili objednávku
    • Slabá komunikacia

Tovar som si objednal v časovom predstihu pred Vianocami. Deklarujú, že všetok tovar je skladom. Po pár dňoch som sa im ozval, že kedy odošlú tovar, tak mi odpísali, že tovar nemajú skladom a rušia mi objednávku. Samozrejme že som už nestihol kúpiť nič. Peniaze mi však vrátili bez problémov.

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, zboží se snažíme odesílat v co nejkratším čase, bohužel situaci mění Vánoce. Věříme že příští nákup u nás proběhne v pořádku.

Parfemomanie

Tovar bol zameraný za iný a lacnejší cca 20€. To hovorí za všetko. Poslal som reklamáciu. Stať sa to môže. Počkám na jej vybavenie.

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, reklamaci jste nám poslal do emailu a vše jsme dořešili k Vaší spokojenosti.

Parfemomanie

• bol mi doručený úplne iný tovar

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, zboží jsme Vám vyměnili za Vaše správné.

Parfemomanie

Namiesto Miroslava, mi prišlo pero s menom Miloslava!!! Už to neriešim, pretože nehodlám platiť 2 x poštovné, aby ste mi to pero vymenili.

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, pokud byste napsala reklamaci tak bychom pera vyměnili.

Parfemomanie

Cena dopravy bola vyššia ako cena výrobku...

Reakcia obchodu Parfemomania

v objednávce jste si zadal dopravu PPL - SK a ta je bohužel dražší než Slovenská pošta, v košíku si vždy můžete vybrat to nejlevnější dopravné které se tam zobrazuje.

• zdlhava dodavka

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, zboží se snažíme odesílat v co nejkratším čase.

Parfemomanie

• Platila som vopred kartou, po otvorení som zistila, že namiesto 3 balení vlhčených utierok sú v balíku iba 2 balenia, navyše som zaplatila za 72 kusové balenia tohoto výrobku, ale prišli balenia po 15 kusoch. Reklamovala som, čakám na vrátenie peňazí na účet.

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, přišlo ke záměně zboží reklamaci jsme dořešili k Vaší spokojenosti.

Parfemomanie

• Prišli mi poškriabané okuliare v starej rozbitej krabici. Ako keby som kupoval použitý výrobok z bazaru. Tento obchod nikdy viac.

Reakcia obchodu Parfemomania

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, věříme že příští nákup u nás proběhne v pořádku.

Parfemomanie

• Pomalá dodávka skoro dva týždne

Parfemomanie

Kúpila som Alpa Farao kolinska voda ktorá je úplne ako voda po nastriekaní len prvotná vôňa za okamih vyprchá nič necítiť ūplny šit!!!...Nabudúce kupujem len v obchode len škoda že ju už nedostať!!Inak dodanie a služby ok!