Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Rychle doručenie

Paradny eshop a hlavne velky vyber

• 2 objednávky po sebe dodané nekompletne. Žiadna snaha obchodu o riešenie problémov aj cez viacnásobné urgencie.

Dve objednávky dodané po sebe nekompletne, žiadna snaha o vyriešenie problémov.
    Obchod nerieši problémy, robí mŕtveho chrobáka.

Všetko mi bolo doručené.

zaplatila som za objednávku, objednávka stále neprišla ani mi nebolo povedané - napísané prečo. Volala som do int.obchodu, veľmi dlho kým som sa spojila s operatorom,kt. mi povedal že tovar nie je a čakajú naň.

Vážený zákazník,
    mrzí nás Vaša nespokojnosť. Radi by sme však upresnili, že pri objednávke bola uvedená dodacia lehota do 10 pracovných dní, ktorá bola dodržaná. Vaša objednávka bola vytvorená a následne odoslaná už 6. deň po jej vytvorení.

Ospravedlňujeme sa, ak ste počas čakania nemali dostatok informácií o stave objednávky, a ďakujeme za pochopenie.

• rýchlosť dodania

• kvalita tovaru
    • dlhá dodacia doba

Vážený zákazník,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás, že ste boli spokojný s kvalitou tovaru. Čo sa týka dlhšej dodacej doby, objednaný tovar mal uvedený termín dodania do 10 pracovných dní, ktorý bol dodržaný.
    Ďakujeme za pochopenie a dôveru.

Eliška z Padabo.sk

Tovar doteraz nedorazil a taktiež ani žiadna komunikácia.

Vážený zákazník,
    mrzí nás vzniknutá situácia.
    Objednali ste si tovar s termínom dodania do 10 pracovných dní a informáciu o priebehu vybavovania objednávky sme Vám zasielali 16. 9. Mrzí nás, ak ste túto komunikáciu nezaznamenali.
    Ďakujeme za pochopenie.

• ok

Objednaval som lebo tovar mal byt doruceny do 2 dni , nedorazil ani po 7 pritom tovar maju skladom.Kebyze viem ze to bude trvat tak dlho tak si to objednam inde a lacnejsie ...

Vážený zákazník,
    ospravedlňujeme sa za komplikácie a zdržanie s Vašou objednávkou. Tovar bol skutočne skladom, bohužiaľ však v našej expedícii došlo k systémovej chybe a objednávka nebola správne uvoľnená na expedíciu. Veľmi nás to mrzí, najmä keď ste objednávali s ohľadom na uvedený termín doručenia.
    Čo sa týka ceny, ak ste rovnaký tovar našli u iného predajcu lacnejšie, môžete využiť našu **garanciu najlepšej ceny**. Radi ponuku konkurencie preveríme a pokúsime sa Vám cenu dorovnať.
    Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté komplikácie a ďakujeme za pochopenie.

objednávka vybavená v poriadku,

K Markíze ale mám otázku ,nakoľko má 3 metre a potrebujem držiaky ešte ,kde sa dajú dokúpiť ,lebo po diaľnici s dvomi nerád idem ,ďakujem

• Rychle dorucenie
    • Super cena

Ano je to vyhodne

Veľmi dobré ceny.

• Rýchle dodanie

• Zatiaĺ ok.

Veľký výber, rýchle doručenie, každý si nájde čo potrebuje

Včas informovali

rýchle dodanie, spokojnosť

bolo to všetko ako má byť!