- Je to rýchle.
- Nezrozumiteľnosť ponuky.
- Nepriehľadnosť výrobku na obrázku.
- Neodborný a stručný popis.
Privysoká cena za vaničku a 4 kusy plastu, bez zadnej steny, batérie.
Podobná zostava v nákupných centrách za tretinovú cenu.
Poučená do budúcna, neobjednávať!!Reakcia obchodu ROLTECHNIK, s.r.o.
Vážená paní Iveta,
je nám ľúto, ak Vám naša ponuka z nejakého dôvodu prišla nezrozumiteľná, no ťažko povedať, čo konkrétne Vám prišlo problematické. Veľa recenzií tu svedčí o opačnom dojmu našich zákazníkov. Popisy postupne dopĺňame a snažíme sa aj o lepšiu kvalitu a množstvo sprievodných detailných fotográfií.
Ak sa Vám nepáči cena, máte na to právo, no nie je možné porovnávať hoci aj vizuálne podobné kúty, no rôznej kvality a vyhotovenia.
S pozdravom spoločnosť ROLTECHNIK -
Neviem podla coho si obchod pise rozmer (konkretne sa jednalo o sprchovy kut) ale asi iba podla pocitu, na stranke bol kut 80x80 co znamena ze vanicka ma byt v tychto rozmeroch (nakolko sme potrebovali presne takyto kvoli vymurovanemu spodku v kupelni) avsak dosla vanicka s rozmerom 78x78 cize to vobec nesadlo a museli sme ist kupit do obchodu. Takze velka nespokojnost a urcite tu uz nakupovat nebudem. Co sa tyka komunikacie preposielaju si moje maily kde mna daju do kopie a bez odpovede.
Vážený zákazník,
je nám ľúto Vašej negatívnej skúsenosti s nákupom na našom Outlete. Mohol ste to pravda riešiť s naším obchodným oddelením aj výmenou tovaru, lebo išlo určite o výnimočný prípad. Nominálna a skutočná veľkosť sa môže lišiť, no malo by to byť vyznačené na nákresoch, alebo napísané v doprovodnom texte u tovaru. Preto prosíme, ak budete tak laskavý a napíšete na email: [email protected] , o aký tovar išlo. Postaráme sa o opravu informácií na webe.
S pozdravom spoločnosť ROLTECHNIK -
- Dlzka dodania. Sprchovy kut mal priat do 14 dni. Po 18 dnoch som pisal do obchodu ze co sa deje no nedostal som odpoved do dnes.
Neosporucam
Vážený zákazník,
veľmi sa ospravedlňujeme, ak sa Vám stala taká vec, že nikto s Vami nekomunikuje..
Žial, toto sa mohlo stať aj z dôvodu, ktorý nie je možné ovplivniť z našej strany.. A pravda, už sme aj riešili také prípady pri komunikácii zo Slovenska, kedy mal zákazník mailovú schránku na adrese gmail a z dôvodu ich nastavenia ochrany pre poštu padali naše e-maily do spamov.
Vraj je to možné prenastaviť iba v konkrétnej schránke u užívateľa, tak sa, prosím, pozrite do spamov, či to nie je aj Váš prípad..
Veríme, že ešte budete mať príležitosť spoznať našu ustretovosť a tovar..
S priateľským pozdravom spoločnosť ROLTECHNIK
Objednaný tovar som ani po jedenástich dňoch od objednania neobržal,pritom bol skladom.
Vážený zákazník,
veľmi sa ospravedlňujeme, ak sa Vám stala taká vec, že nikto s Vami nekomunikuje a tovar Vam nedorazil..
Druhou možnosťou je, že už na prvý raz bola niekde chyba v prijímaní Vašej objednávky, čo ešte bude riešiť naše obchodné oddelenie.
Veríme, že budete mať príležitosť spoznať našu ustretovosť a tovar..
S priateľským pozdravom spoločnosť ROLTECHNIK -
- Tovar som reklamoval cez e-mail - nedostal som žiadnu odpoveď, tak som poslal naspäť a do dnes žiadna odpoveď.
Vážený zákazník,
Veríme, že ešte budete mať príležitosť spoznať našu ustretovosť a tovar..
S priateľským pozdravom spoločnosť ROLTECHNIK -
- Zavádzajúce informácie že sa jedná o výrobok Roltechnik s.r.o.
Zakúpili sme sprchový box LUGO ROUN v domnení, že sa jedná o výrobok Roltechniku s.r.o. so servisom aj náhrad.dielmi v celej SR, informácie na stránke Outlet roltechnik cz sú zavádzajúce, jedná sa o čínsky výrobok,na ktorý podľa informácií nezoženieme nič. Zarážajúce je, že box už bol niekde zložený a naspeť poskladaný,bolo to viditeľné na prvý pohľad po rozbalení,dierky na šrúby už boli vychodené, museli sme dokúpiť hrubšie šrúbky,celý box sa kýve,je nestabilný, museli sme ho prichytiť o stenu, spodná časť dvierok nedolieha ku sebe, no katastrofa. Roltechnik si týmto zavádzajúcim predajom u nás úplne pokazil svoje meno. Chceli sme kúpiť kvalitný originál, máme čínsky odpad. Už nikdy viac nákup v Roltechniku.Zasielam reklamáciu.
- Zlá a neodborná komunikácia a veľmi neúctivá komunikácia so zástupcom priamo z Česka.Absolútne nezvládnuté emócie!
Nemám viac čo dodať...
- maju dobru ponuku tovaru
- NEDOSLEDNOST!!!! od objednavky neinformovanost..., a aj dorucovatelska sluzba HROZA... tovar sa mu zvalil, padalo mu to...
znamym by som neodporucil, ale oficialne aj ano, lebo je to normalne..., bohuzial je to normalne.
- komunikacia&dodanie produktu....
- Komunikacia vasmu obchodu nic nevravi pisal som pred 4 dnami ze je tovar poskodeny no nikto sa problemu nevyjadruje
tovar mi bol doručený poškodený,preto som ho neprevzala a vrátila,dodnes som edostala druhý,bezchybný výrobok
- -
- uvedené nesprávne rozmery na web stránke
- zdĺhavá komunikácia
- už je skoro 3 týždne od vrátenie tovaru a ja nemám vrátené peniaze, a platila som dosť vysokú čiastku za vrátenie tovaru
Neodporúčam, mám v tom teraz dokopy 160 €, z toho 46 mi nikto nevráti. :-(((
- Ponúka akciu montáž zadarmo a keď im zavoláte a opýtate sa na podrobnosti, tak samozrejme, že Vám nasľubujú že je všetko zadarmo vrátane dopravy. Keď nám prišiel tovar tak status dopravy z neplateného sa zmenil na platený, čo nás maximálne sklamalo.
Aj keď obchod má na stránke zverejnených viacero telefónnych čísiel, tak sa nedovoláte ani na jedno. Až po pátraní na nete sa mi podarilo nájsť sesterskú firmu na SK, ktorá, ale nemá presné informácie. Nevedia koľko stojí doprava a taktiež zavádzajú ohľadne montáže zadarmo !Pred kúpou bola doprava k montáži zadarmo a po kúpe sa to zmenilo na 0,28 € za km a samozrejme si účtujú cestu tam aj späť.
- Dopravna spolocnost- nie je schopna dorucit neposkodeny tovar
- Žiadne výhody neexistujú v tomto obchode.
- Nikdy sa už na tento obchod neobrátim a odhovorím každého zo svojich známych.
- Používajú klamlivú reklamu. Na stránke uvádzali že majú na sklade 4 kusy, po 10 dňoch zavolali, že nemajú ani 1 kus.
- V obchodných podmienkach majú, že kúpnu zmluvu doručia do 7 dní a ozvali sa až po 10 dňoch telefonicky a klamali.
- Klamú aj v v tom, že firma je z Bojníc- v skutočnosti firma je celá z Čiech a adresu v Bojniciach majú len na oklamanie zákazníkov.
Nič som nekúpil v tomto obchode, lebo ma podviedli, klamali a nakoniec zrušili svojvoľne moju objednávku po termíne dodania tovaru
Neverte absolutne tomuto obchodu. Klamú a zavádzajú. Nedodržujú obchodné podmienky.
Tento obchod neodporúčam ostatným a všetkých svojich známych odhovorím od nákupu v tomto obchode. -
Na stranke su uvedene mylne informacie o dostupnosti tovaru. Komunikacia s obchodom je na nizkej urovni. Potvrdilo sa mi stare pravidlo, ze nie sme taki bohati, aby sme si mohli dovolit kupovat lacne veci. Nabuduce si radsej priplatim a to nielen za tovar ale aj za sluzby (pristup obchodnika k zakaznikovi)
V dodavke chybali diely.
- Žiadne
- Dostupnosť tovaru,komunikácia,zavádzajúca dĺžka dodania
Tovar mi este neprišiel a nereagujete na moje maili. V živote si uz u vás nic neobjednam. Neodporúčam
- Obchodné oddelenie- ústretová a rýchla komunikácia. 100%
- Rýchlosť dodávky - 100%.
- Tovar /sprchovací kút bez vaničky/ neprišiel kompletný, chýbali zásadné elementy /štvrťoblúkové lišty a dva pánty/, časť spojovacieho materiálu.
- Na lištách boli drobné poškodenia.
Vyskúšal som, kúpil som, nie som presvedčený o ďalšom nákupe, je mi ľúto...