Tovar uvedený na e-shope v skutočnosti nemali, ale nechali si zaň zaplatiť. Na stav reagovali až po telefonickom kontakte. V stave objednávky bolo styri dni uvedené "čakanie" Tvrdili, že poslali o tom že tovar nemajú e-mail. Ten ale neprišiel. Peniaze vratili na účet do troch dní.

• zatím nedorazila objednávka

Objednané kalhoty přišly v takovém stavu, jako by je kráva vyplivla.

• Fajn web. Ako sandbox prostredie pre testovanie webstranky e-shopu by stranka posluzila excelentne.
    • Ceny su dobre. Aj ked vzhladom na to ze sa jedna o neexistujuci tovar ktory aj tak nedorazi by mohli byt este nizsie.
    • Je dost mozne ze stranka predava len NFT uvedenych produktov (teda len obrazky tovaru) co by vsak mohli viditelne uviest na stranke
    • Cakanie na tovar je velmi napinave. Toto pre niekoho moze byt aj minus. Avsak pre fanusikov diela Cakanie na Godota ktori radi dlho a beznadejne cakaju na nieco co aj tak nikdy nemalo dorazit je tento e-shop darom z nebies.
    • Pravdepodobne aj sluzi len na web testing lebo bez ohladu na to co si v e-shope vyklikate ziadny tovar nikdy neuvidite.

• Objednáno v pátek- přišlo za týden ve čtvrtek....

Už bych od nich neobjednával...

Ještě zboží nedorazilo

Zaplatila jsem za poštovné a ještě jednou jsem zaplatila poštovné za reklamaci!
    Takový obchod za žádnou cenu nedoporučím!
    A to ještě nevím kdy mi budou vráceny peníze,

Posíláte mi dotazník o spokojenosti s obchodem a se zbožím a mé ještě žádné zboží po týdnu nedorazilo

Zboží mi bylo doručeno s bezpečnostním magnetem. Když jsem zaslala email společnosti, co s tím mám dělat abych zboží nepoškodila, tak mi volala vysmata paní, že to není jejich problém, že to tak muselo přijít od dodavatele a oni nemají "pipatka" aby na to přišli. Tak že si mám najít nejbližší obchod typu Sportisimo a zajít si tam ať mi zboží odkoduji. Že když si vezmu fakturu tak mě snad nenarknou z krádeže. Za mě tedy nikdy více.

zaplacené zboží nedorazilo.

Zboží nedorazilo. Obědnáno 15.8.2024 dnes je 21.8.2024 komunikace žádná.

Ačkoliv při objednávce byl uveden termín doručení 14.8. Balíček přišel až 16.8 kdy už mi byl k ničemu

Dorazilo zboží jiné, než bylo na obrázku v e shopu

• neznám
    • tovar mi zatím nedorazil

• Přišly mi šaty bez rukávů místo s krátkým rukávem.

• Dobrá cena
    • Veľmi dlhé čakanie na továr

Čekám osmý den, holka už jede na tábor a vybavení stále neposlali, na co nám to bude potom?

• Rychlý a skvělý nákup
    • Blbě aktualizované stránky pro mobilní zařízení.
    • Balíček Měl na sobě chyby, které se mohli stát při výrobě. Jen jste si to mohli zkontrolovat

• Klamavá skladová zásoba

Objednala jsem manželovi tričko ze skladové zásoby s doručením 1-2 dny. Objednávka byla potvrzena, poté se 2 dny nikdo neozval. Na můj telefonický dotaz, kde zboží je, ochotná paní odpověděla, že vše zjistí a zboží ještě ten den odešle. Odpoledne mi přišlo strohé storno objednávky bez uvedení důvodu i omluvy. Na zboží jsem chvátala, proto jsem zvolila tento obchod. Po telefonátu jsem pochopení, i když naštvaná, ještě měla, po přijatém emailu už ne.

Zásilka stále nedorazila. Kupována a ihned placena již před týdnem…