- Znacky ktore inde nenajdem, velky vyber
- Dlhsie vratenie penazi formou seku
Tak isto ma velmi mrzi ze Otto skoncilo, bola som nemilo prekvapena, tiez som objednavala dlhe roky a vacsina mojho oblecenie mam od nich. Objednavala som aj po 2 cisla ked som si nebola ista, mala som cas sa rozhodnut. Mrzi ma to a dufam ze coskoro pride nejaky podobny obchod ktory bude ponukat rovnake znacky.
- Dlhsie dodanie, ale nebolo problemom.
Prekvapilo ma a mrzi, ze Otto na Sk skoncilo. Objednavala som si tovar 16r bola som nadmieru spokojna. Vacsia cast mojho oblecenia je z otta. Reklamacie a objednavky vzdy prebiehali bez problemov.Oblecenie bolo kvalitne a sadlo mi aj podla cislovania. Je mi to luto, ze otto skoncilo.
- Pekný a módny tovar aj vo veľkostiach 48/50.
Mrzí ma , že OTTO na Slovensku skončil. Mal dostatočné množstvo veľmi pekného a módneho tovaru pre plnoštíhle ženy v " rokoch ". Dúfam, že sortiment e-shopu OTTO bude čoskoro k dostaniu v inom e-shope. Škoda.
Prečo OTTO na Slovensku skončilo? Ceny boli síce vyššie, ale oblečenie bolo kvalitné a jedinečné. Často som od Vás objednávala, škoda. Bude mi chýbať Kangaroos a AJC. :( Škoda, že ste o tom neinformovali vopred, určite by som si urobila ešte jednu objednávku.
- Kvalitný tovar
- Dobrá cena
- Dlhšia čakacia doba
Nedávno som si objednala kabát.. prišiel mi asi po 2 týždňoch ale stálo to za to.. kabát je krásny, za skvelú cenu a kvalitný. Ďakujem zaň...
Hoci na tovar z tohto obchodu treba trošku dlhšie čakať, mne to neprekážalo.Reakcia obchodu www.otto.sk
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Vaša spokojnosť nás teší a dúfame, že Vás budeme môcť u nás čoskoro znovu privítať ako nášho zákazníka.
Váš zákaznícky servis OTTO -
- dostal som poškodený tovar, neochota riešiť problém k spokojnosti zákazníka
objednal som si obedovú súpravu, prišla v neporušenom obale, čiže dobravca so zasielkou nakladal šetrne. Pri rozbalovani však boli už vnútorné obaly poškodené a znečistené. Tak som to hneď začal podrobne fotiť, lebo som tušil, že mi poslali nejaký šmejd. A samozrejme, jeden tanier bol prasknutý.
Okamžite som poslal fotografie aj s komentárom do otto.sk na reklamáciu. Vôbec sa mi neozvali a keď som tam po piatich dňoch zavolal, česky mluvíci pani mi oznámila, že mail ešte ani neotvorili.
Pripadala mi, že je dokonale školená, ako znechutiť zákazníka v ďalšom postupe. Chcela, aby som zásielku zabalil a na vlastné náklady ju poslal do ich firmy slovenskou poštou, že oni rozhodnú ďalší postup.
Takže niečo si objednáte, otto.sk vám zašle poškodený tovar a keď chcete reklamovať, musíte strácať čas a ďalšie peniaze, aby vám možno reklamáciu uznali.
Z fotografií je jasne vydieť, že tovar bol poškodený ešte pred zaslaním, napriek tomu ho odoslali a asi sa spoliehali na to, že to zvalia na dopravcu.
Hodlám vytvoriť samostatný blog, kde zverejním aj fotografie, pretože takáto firma nemá čo hľadať na trhu !Reakcia obchodu www.otto.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Váš úprimný názor je pre nás dôležitý a veľmi sa snažíme takéto problémy čo najskôr odstrániť. Ak Váš problém ešte nie je vyriešený, pošlite nám, prosím, krátky e-mail na [email protected] a pokúsime sa ho neodkladne vyriešiť.
- Nedoručenie tovaru
- Arogantná komunikácia
- Neochota
- Dlhé doba riešenia problému
- Vopred zaplatený tovar a takmer po mesiaci bez tovaru, peňazí a bez informácie čo je s mojou objednávkou.
Mesiac pred vianocami 27.11. som si objednal tovaru aby som pred vianocami mal pokoj. Platil som vopred kartou. Po niekoľko dňovom kontrolovaní stavu objednávky kde bolo uvedené odovzdané prepravcovi/dokončené a tovar stále nechodil som sa rozhodol 12.12. kontaktovať telefonický zákaznícku podporu. Pani totálne neochotná, kde som mal pocit, že čo ju vôbec otravujem - mi len odvrkla, že musím počkať oni to dali na poštu a nie je to na nich. Volal som následne na poštu kedy bude mi bude zásielka doručená. Pani milá a ochotná mi povedala, že spoločnosť otto.sk síce už vytvorila podací lístok (2x 4.12. a 11.12.) ale tovar im fyzický nedoručili. Dňa 13.12. som opäť volal na zákaznicku podporu kde bola pani už trochu ochotnejšia a povedala mi, že nevie prečo tovar nebol odovzdaný na pošte, že musí preveriť a že ma bude kontaktovať. Dňa 16.12. som im volal opäť teda ako to vyzerá so zaplateným tovarom a povedala mi, že ona nevie a že mám počkať že sa mi ozve. Takže dnes je 18.12. odozva absolutné žiadna. Vianočný darček nemám ani peniaze a ani neviem kedy bude tovar doručený. Neochota na zákazníckej podpore. Jedine čo vedeli povedať, že NEVIEM a MUSÍM POČKAŤ!!! Neodporúčam!! Ak už objednávať tak určite neplatiť vorped lebo nebudete mať ani peniaze ani tovar!!!
- Kvalitny tovar
Nič
Váš zákaznícky servis OTTO -
- Je prehľadný,plný veľmi pekných produktov,za vcelku primerané ceny najmä športových produktov a rád ho navštevujem a porovnávam s ostatnými obchodníkmi.Cena a kvalita je na dobrej úrovni.
Mne osobne sa páči i pokiaľ sa týka i komunikácia i rýchlosť vybavenia zakázky.
Váš zákaznícky servis OTTO -
Sortiment je pestrý, dá sa vybrať aj dosť kvalitných vecí. Avšak stáva sa, že nesedí číslovanie veľkostí a potom je problém s reklamáciou. Dlho trvalo, kým som sa po vrátení nesprávne očíslovanej obuvi dostala späť k svojim peniazom. Ďalšia nepríjemná skúsenosť bola s platením vopred, takže v tomto obchode odvtedy už len na dobierku!
Reakcia obchodu www.otto.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Váš úprimný názor je pre nás dôležitý a veľmi sa snažíme takéto problémy čo najskôr odstrániť. Je nám ľúto, že ste získali takéto skúsenosti!
Váš zákaznícky servis OTTO -
- Denne sú akcie, tým pádom výhodné ceny!
V obchode Otto nakupujem roky, ceny v akciách, ktoré sú takmer denne, sú výhodné. Jednoduché vracanie tovaru, ktorý mi nevyhovuje, priemerné rýchlosti v dodávkach tovaru, a vracania peňazí. Nevyhovujú mi dvojčísla. Celkovo hodnotím - spokojnosť.
- Ziadna
- Nekorektné spravanie
- Nedoporucujem
Objednala som si u nich vo februári košeľu. Platila som kartou. Tovar som vratila. V marci mi vrátili na účet peniaze. Po pol roku o do mňa vymáhajú peniaze vraj som nezaplatila. Poslala som výpisy z internetbankingu ani to nepomohlo. Zaráža ma že na výpise ktorým mi vrátili peniaze je napísané že je to za vrátený tovar. A nikoho z nich nezaujima, že som tovar vrátila.Uz si u nich nikdy neobjednam. Ešte sa mi to nikdy nestalo a to si objednávam na rôznych stránkach.
Prestaňte sa tváriť, že chcete vec riešiť. Dopisujem si s Vami a nikto mi na maily neodpovedá. A vôbec Vás nezaujíma, že som tovar vrátila!!!!!!!!!!
Viete sa len vyhrážať, že ak nezaplatím podniknete právne kroky. Takže mi tu nepíšte, že to chcete riešiť!!!!!!Reakcia obchodu www.otto.sk
Váš zákaznícky servis OTTO -
- výhoda obchodu je jednoznačne krásny originálny tovar, ale aj drahší
- jednoznačnou nevýhodou je využívanie služieb IBA slovenskej pošty (nedá sa platit kartou u poštového kuriéra a uloženie balíka na pošte je za príplatok)...
- dalšou nevýhodou je, že kedže vlastním kartu maestro, nemôžem v otto využívat elektronické platby
som dlhoročnou zákazníčkou otto.sk a musím konštatovat,že v určitých smeroch ich zákazníckeho servisu sa zhoršili...nie je pravda, že tovar vymenia za iné číslo, musí sa vrátit a objednat opät nové požadované číslo,pričom samozrejme ak ste objednali v akcii,ktorá už pri novom objednávaní nemá platnost,objednávate za inú cenu(neakciovú)...kedysi dávno tovar vymieňali...ak tovar vrátite (moja najčerstvejšia skúsenost)...po 12 dnoch od podania na pošte 1.triedou to spracovali,čiže mailom mi dali vediet, že mi do 3-4 dní dojde poštová poukážka...prešlo už dalších 11 dní a poukážka zatial nikde...viem,že peniaze určite vrátia lebo mám už skúsenost, ALE je to o neustálom pripomienkovaní mailami a telefonicky
Váš zákaznícky servis OTTO -
Maximálna spokojnosť. Rýchle dodanie krásnych tenisiek.
Váš zákaznícky servis OTTO -
- Spokojnosť s tovarom rýchle dodanie, dokonca som menila spodný diel plaviek za menší, bez problémov komunikácia veľmi milá a ústretová pani na linke ktorá mi ochotne poradila. Môžem len odporučiť
- Nevýhoda žiadna
Výhoda
Váš zákaznícky servis OTTO -
- Prišlo mi to čo malo pekne a bezpečne zabalené
- Dodanie tovaru im trvalo dva týždne a nebol som o tom ani informovaný
Váš zákaznícky servis OTTO -
- Tričká .ktoré boli predražené a nevyhovovala ani farba som vrátila a dodnes mi nevrátili peniaze
Reakcia obchodu www.otto.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Váš úprimný názor je pre nás dôležitý a veľmi sa snažíme takéto problémy čo najskôr odstrániť. Ak Váš problém ešte nie je vyriešený, pošlite nám, prosím, krátky e-mail na otto@otto-shop. cz a pokúsime sa ho neodkladne vyriešiť.
Váš zákaznícky servis OTTO -
- Veľký výber kvalitného a pekného tovaru, rýchle dodanie, aktívna komunikácia.
- pomerne rýchle dodanie
- materiál väčšinou veľmi kvalitný
- dlho trvá vrátenie peňazí za vrátený tovar
Dodanie tovaru bolo v podstate do týždňa a tovar, ktorý nebol na sklade, mi bol dodaný neskôr ako sa naskladnil. Materiál skvelý, len pri 1 výrobku maximálne sklamanie. Tiež zrejme omylom pod daným číslom mi poslali úplne iný výrobok. Nespokojná som s vrátením peňazí ...tovar, ktorý mi veľkostne nesedel, nevyhovoval materiál a iný výrobok než som si objednala, som vrátila v priebehu pár dní presne podľa inštrukcií (16.6.). Doteraz (26.7.) mi neboli vrátené peniaze a pritom som si nanovo objednala tie isté veci, len v inej veľkosti. Aj mi už došli, sú vyplatené...ale tie peniaze za vrátený tovar mi chýbajú.
Váš zákaznícky servis OTTO -
Som maximalne spokojna, dodacia doba bola bola kratsia ako uvedena, farba v súlade s obrazkom, velkost presne podla tabulky, saty su nadherne, krasne sedia, boli sice drahsie, ale vyuzila som akciovu zlavu :) urcite, ked ma opat nieco oslovi, nebudem vahat
Váš zákaznícky servis OTTO