- Rýchle dodanie. Tovar krásny s návodom na montáž a inštrukcie ohladom starostlivosti o tovar.
- Donáška do domu
Ďakujeme.
- Rychla odpoved, snaha riesit
- Tovar na stranke dostupny, objednavka potvrdena , neskor oznamenie ze nami vybrany drez nemaju a ponuknuta nahrada dizajnovo rozdielna
- Neinformovanie zo strany obchodu
Objednávka podľa stránky mala byť za 3-4 dní. Po týždni som sa telefonicky informoval a odpoveď bola že stou firmou už nerobia a že objednávka nebude vybavená. Nikto ma neinformoval ani mailom ani telefonicky
Reakcia obchodu online-drezy.sk
mrzí nás ak nieste spokojný. Každého zákazníka pravidelne informujeme o stave jeho objednávky emailom alebo telefonicky. V tomto prípade muselo dôjsť ku chybe v emailovej komunikácií. -
- Rýchle dodanie, tovar v poriadku
Veľmi pekne ďakujeme.
Som spokojna. Aj napriek urcitym komplikaciam s dostupnostou objednaneho tovaru obchod promptne reagovaj a moju objednavku vybavil v najkratsom moznom case.
Ďakujeme.
- Široký sortiment, jednoduché objednanie.
- Musím čakať na kuriéra, uvítal by som zásielkovnu.
Doporučujem.
Veľmi pekne ďakujeme.
Žiaľ rýchlosť doručenia po odovzdaní tovaru kuriérovi nevieme ovplyvniť.
Prajeme pekný deň. -
- Na stranke-jedna cena, po overeni cez telefon o stave objednavky-druha cena o cca 20eur viacej, pri osobnom odbere a vyplacani v kancelarii-tretia cena, asi o cca 3eura viac od druhej.
- Možnosť osobného vyzdvihnutia
obchod ponuka tovar ktory nie je schopny zohnat
Osobný odber, dobré ceny a komunikácia obchodu. OK
- zlá komunikácia
- vysoké ceny
- nekvalitné produkty
- Pri objednaní konkrétneho tovaru mi prišiel úplne iný tovar, než mal. To by nebol až taký problém, keby mi po prvom pokuse o komunikáciu neodignorovali žiadosť o výmenu. Myslel som, že vyššia cena je zárukou kvality, ale... Nie vždy je to tak.
- Následne som objednal rovnaký tovar v obchode "marpal" a to bolo úplne o inom.
NEODPORÚČAM
- Prehladnost cena rýchle dorucenie
- Nic
Odporucam
- Korektný prístup k objednávke.
- cena a rýchlosť dodania
super
- Veľmi dobrá komunikácia a rýchle dodanie
- Neviem o žiadnych.
Odporúčam.
- Toto momentalne to nemozem hodnotit
- Bolo napisane , ze dodacia doba je2-4dnia a mne nedoslo nic, ani len info o stave obj. Jedine ce prislo bolo, ze obj.bola zaregistrovana a inac nic.
Nebol mi doruceny tovar, ktory som zaplatil, takze nemozem byt spokojny a este k tomu bez akejkolvek informacie od dodavatela, aj ked neviem co je zatym, takze mozno svoj nazor zmenim :-)
- jednucha orientácia pri výbere produktov,dostatočný popis
- S nákupom som spokojná dlhšia dodacia doba z dôvodu dovolenky
- Privítala by som informáciu o dovolenke na stránke obchodu
S nákupom som spokojná obchod odporučím
- Rýchlosť
- Tovar kvalitný, komunikacia a rýchla dodávka. Doporučujem.
- pohodlný nákup z domu
- lepšia cena
- žiadne
Výborná cena, dodávka do domu za 2 dni.
Odporúčam každému.