Nemožem odporúčať, lebo som tovar este nedostal. Objednal som si ho 10.11.2024.Dnes je 17.11.2024 a tovar nemám. Bohužial

Dodacia doba viac ako tyzden

• žiadna
    • dodaný iný lacnejší produkt za Mannol 9009 motor Flush
    • okradanie spotrebiteľa
    • nečestné jednanie predajcu
    • žiadna komunikácia za zámenu tovaru

Od objednávky ubehlo 22 dní, tovar nedirazil, na maily neodpovedajú

• Nezáujem o zakaznika

Komunikácia nolova

Do dnesneho dna /29.8./som objednany tovar nedostal. Telefon mate nedostupny.

Nedodržali dodací termín do 3 pracovných dní. O oneskorení ma informovali až po urgencii.

Olej zaplatený 12.08. Dnes je 20.08. a tovar ešte nedali ani prepravnej spoločnosti. Netuším, kedy mi ho láskavo pošlú, lebo sa neozvali.

Neodporúčam z toho dôvodu že tovar mi nedorazil ale vaša anketa už áno z toho dôvodu neodporúčam

Zaplateny tovar ani po 13 dnoch neprišiel.Otrasná komunikacia.Dôrazne varujem neplatiť dopredu.Položky ktore uvadzajú že su skladom,tak opak je pravdou.Zdaľeka obchadzajte tento eshop,bol to moj prvý a posledny nakup v tomto eshope.

• slabá komunikácia
    • prišiel iný tovar ako som objednal a zaplatil

• Tovar asi ešte len vyrábajú!

Tovar bol písaný skladom a po týždni žiadne vyjadrenie

Po tyzdni tovar nedoruceny, na maily nereaguju.Nikdy viac!!!!!

• Dá sa v ňom objednať tovar.
    • Objednaný a zaplatený tovar mi nebol doručený, čiže nemám ani tovar ani peniaze.

Obchod nekomunikuje. Tovar vraj skladom, prijal platbu a netuším čo je so zásielkou. Musím sa teraz otravovať s telefonátmi a vypisovačkami.

Riesim vratenie penazi nakolko objednavka bola zrusena zo strany predajca....

Po objednaní som dostal potvrdzujúci e-mail a nič viac,objednal som 3.3 volal som do obchodu 8.3 sľúbil mi pán do telefónu že skontrolujte moju objednávku a zavolá naspäť a zložil telefón od vtedy nič a už je 11.3.Tak že každý nak si rozhodne sám

Tovar mi stale neprisiel

12.12.2023 objednávka vytvorená, 20.12.2023 tovar zatiaľ nedorucený. Nakúpené položky v čase objednávky skladom. Takže pri takto dlhej dodacej lehote neodporúčam obchod.

Absolútna nezodpovednosť obchodu s rétorikou " keď je za tovar zaplatené už to nieje náš problém " žiadna komunikácia cez mail telefón iba zvoní občas to niekto zruší. NEODPORÚČAM!!! nakupovať v tomto obchode je to podvod