- Najlepsia cena
- Nebola potrebna ziadna dodatocna komunikacia
- Rychlost
K ponuke tovaru som sa dostal cez vyhladavaci portal, zaujal ma najnizsou cenou. Po registracii a objednani nebola nutna ziadna dodatocna komunikacia. Prislo presne to co som si objednal a funkcne - takze velka spokojnost. Ja mozem len odporucit. Navod bol aj v slovencine.
- neviem
dobre ceny
- rýchlosť cena
- žiadne
Prvý nákup prebehol na 100 percent,dodavka tovaru tiež,čas dodania prekvapujuco rýchlo,možem len odporučat,využijem obchod aj v buducnosti
- Všetko OK
- žiadne,
- akurat dovozca DPD P.Z. KM224-- hnus a arogantný
spokojnosť
- seriozne vybavenie objednavok
doporucujem
- ziadne
predavaju tovar ktory sa neda pouzit , kupoval som bluetooth sluchadlo ale neda sa sparovat ani s jednym mobilnym telefonom. A to som skusal 4 mobily roznej znacky. Ani v jednom telefone ho nenaslo. Je to smejd. Zasielat spat sa mi neoplati nakolko by som len zbytocne vela opat preplatil za dopravu. Nie som spokojny a uz si stadial neobjednam nic. A neodporucam ani ziadnemu inemu rozumnemu cloveku.
- cena, výber tovaru
- menu pre dodaný tovar v cudzom jazyku, platba pred kontrolou zásielky
super cena, tovar dodaný bez problémov
- Kumunikácia cez e-malikom
- Rýchle dodanie tovaru
- Dobré lacné ceny ako iné obchode Prehľadnosť ponúkaného tovaru
- Bol som maximálne spokojný, určite využijem opakovane nakupovat, Rozhodne predajcu Odporúčam s veľkou spokojnosťou
- Ziadne
Uvidím pri prípadnej reklamácii, zatiaľ môžem len odporučiť
Skvelá komunikácia a ochota zo strany predajcu odpovedať na všetky otázky. Splnený stanovený termín dodania.
- Najnižšia cena objednaného tovaru.
- Z uvedenej doby dodania (1-2 dni) to bolo až 6 a to bez vysvetlenia alebo ospravedlnenia.
- pohodlný nákup z domu
- dobrá cena
- menej prehľadný eshop
- mohol by byť podrobnejší popis parametrov produktov
- málo nastavení parametrov na vyhľadávanie produktov
Tovar mi bol doručený v poriadku, a keďže funguje bez problémov, s obchodom nemám žiadny problém.
- Zaujímavé ceny
- Raz sa mi stalo, že som dostal návod v cudzom jazyky (PL)
Ak sa nebude opakovať prípad s cudzojazyčným návodom, môžem len odporúčať. Niektoré produkty sú ponúkané za ceny, ktoré inde nenájdete.
- kvalita a cena vyrobku
OK
- RYCHLOST DORUCENIA TOVARU.
- V MOJOM PRIPADE ZIADNE SLABINY.
BOL TO ZATIAL MOJ PRVY NAKUP A 100% SPOKOJNOST.
Rýchla dodacia lehota, bezproblémová komunikácia,výborné ceny, dobrý výber prepravnej spoločnosti. Určite využijem nákup v tomto obchode aj v budúcnosti.
- Rychlost
- nic