nulova komunikacia a medzicasom nefunguje e shop, ziaden telefonicky kontakt.cele zle

• Žiadna
    • Oconline.sk prijme objednávku a potom nič
    • Po 10 dňoch napíšu že som to kúpil,ako som spokojný

Nič neobjednávať.

• podvod

podvod

• dobrá cena, rýchle dodanie
    • neprehľadný e-shop

• ziadne
    • velke ziadna komunikacia ci emailom alebo tel.chyba telefonne cislo

nemozem ho vobec odporucit

Byla jsem zklamaná ohledně komunikace při reklamaci a už nikdy v uvedeném obchodě nic nekoupím.

• Bola najlepsia cena

• Ponuka bola najlacnejšia
    • Nedodržiavanie toho, čo sami deklarujú.

7.11.2016 som objednal tovar
    10.11/2016 som obdržal informáciu o potvrdení a schválení. Píše sa v ňom o tom, že tovar bude dodaný do 2-5 dní od odoslania tohto mailu. V prípade dlhšej doby ma budú informovať...
    23.11.2016 stále nič... (ani mail, ani telefón, ani tovar)

• žiadne
    • ponúkajú niečo čo nemajú

Neodporúčame pre nespoľahlivosť

• Cena
    • Dlhé dodanie tovaru

Nie je čo riešiť, obchod je super,až na to že som musel cca týžden čakať na tovar ktorý mal byť na sklade, ale nevadí

• Cena
    • Nema uvedenu kompletnu specifikaciu produktov.

Uistite sa, ze objednavate co naozaj chcete. Obchod neuvadza detailnu specifikaciu (niektorych) produktov a v pripade Xiaomi Redmi 3s dodany tovar nezodpovedal specifikacii na heureka.sk

• Nepostrehol som žiadnu výhodu.
    • Ma v ponuke tovar, ktorý nieje schopný zabezpečiť

Začiatok četovej konverzácie

dobrý den, mame umývacku radu BEKO este je v zaruke mame ju asi rok a pouzivana bola pol roka.. kupovali sme ju cez internet ale predaja bola zrusena a nevieme sa dopatrat k reklamacii priamo v predajni,,, tak to budeme musiet riesit opravou na vlastne naklady:( umývacka funguje ale neohrieva vodu ani nevysusa riad..

• neviem či má výhody keďže mi nedoručili tovar
    • objednal som tovar a nič mi nedoručili, ani sa neuráčili informovať ma že ho nemajú alebo sa im to nechce zaslať alebo čo...

Objednal som tovar, neprišiel mi ani tovar, ani žiadny e-mail. Názor si spravte sami.

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Dobré ceny.

• rýchlosť. Objednávka-dodanie
    • U mnou objednaného produktu chýbal popis. Bola len fotografia a cena. Parametre výrobku som našiel na iných www. Všimol som si, že najzákladnejšie popisy chýbali u viacerých produktov.

Spokojný, rýchle dodanie i komunikácia super. Len tie informácie o produktoch mi chýbajú.

• najnižšia cena kupovaného produktu
    • na ziadne som nenarazil

• Mna zaujala najlepsia cenova ponuka!!!

-Tovar ktory som objednal bol u Vas najlacnejsi, dosiel v poriadku a rychlo. Komunikacia prebehla uplne bez problemov aj z dodavacou sluzbou sme sa dohodli kedze som bol na inej adrese. Mozem iba doporucovat a dalsi nakup bude urcite jednoznacne u VAS. DAKUJEM :)

• ceny (na určité položky)
    • široký sortiment
    • nemožno vyzdvihnúť osobne (česká firma)
    • návod k fotoaparátu sme dostali v poľštine

Kupovali sme foťák, ceny boli dobré, široký výber príslušenstva. Najväčšou nevýhodou bolo, že sme dostali poľský návod. Inak obchod určite odporúčam - dodanie v poriadku a včas.