- hodnotim kladne dobry nakup
mam vsetko a za super cenu
- Vsecko jak ma byt
- Zatim nic zle
Hodnotim vyborne cenu aj rychlost
- Fajn ceny a. Velky vyber
- Vsetky ok aj poradili s vyberom
Hodnotim kladne
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.4.2 OP Heureka.
- Dobré ceny, kvalita výrobkov
- nemám nič proti tomuto obchodu
Doporučujem nakupovať na tejto stránke
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- paráda dostal som čo som potreboval a k tomu za dosť dobrú cenu.
chválim
- Potesena z jednania a dopravy,cena bola super.
Odporucam pre spolahlivost
- správny prístup ku klientom
- bez poškodenia tovaru
odporúčam,pár priatelov tak isto nemali problém s ničím
- rychly pristup, dobre ceny, spolohalivost
- nic
som poteseny, dobry obchod
- Dobré ceny.
- rýchlosť. Objednávka-dodanie
- U mnou objednaného produktu chýbal popis. Bola len fotografia a cena. Parametre výrobku som našiel na iných www. Všimol som si, že najzákladnejšie popisy chýbali u viacerých produktov.
Spokojný, rýchle dodanie i komunikácia super. Len tie informácie o produktoch mi chýbajú.
- najnižšia cena kupovaného produktu
- na ziadne som nenarazil
- Mna zaujala najlepsia cenova ponuka!!!
-Tovar ktory som objednal bol u Vas najlacnejsi, dosiel v poriadku a rychlo. Komunikacia prebehla uplne bez problemov aj z dodavacou sluzbou sme sa dohodli kedze som bol na inej adrese. Mozem iba doporucovat a dalsi nakup bude urcite jednoznacne u VAS. DAKUJEM :)
- ceny (na určité položky)
- široký sortiment
- nemožno vyzdvihnúť osobne (česká firma)
- návod k fotoaparátu sme dostali v poľštine
Kupovali sme foťák, ceny boli dobré, široký výber príslušenstva. Najväčšou nevýhodou bolo, že sme dostali poľský návod. Inak obchod určite odporúčam - dodanie v poriadku a včas.
- dobre ceny,dobry opis produktov na e-shope
som velmi spokojna
Cladnicka bola poskodena na dvoch miestach dva krat som pisala mail ale obchod zaujal mrtveho crobaka
- rýchlosť dodania
- prehľadnosť obchodu
Tovar som si objednal na základe dobrých recenzii a ceny. Za 2 dni bol tovar doručený, takže úplna spokojnosť s nákupom.