- komunikativnost
- informativnost - kazdy krok mi bol oznameny emailom a ked bola zasielka pripravena na pobocke, bolo mi to telefonicky oznamene
- profesionalny pristup
- nemoznost platit priamo na pobocke
O tomto obchode som nevedel nic, aj ked som z KE. Ale vsetko prebehlo v poriadku. Tento obchod mozem len odporucit!!
dobry
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Dostupnosť tovaru
Spokojnosť
- rychlost a bala som sa ze ci mi tovar pride v poriadku ale som naozaj spoojna a urcite tam nakupim znova
- rýchlosť a cena
- žiadne
odporúčaniahodný spoľahlivý
- ponuka tovaru podľa mojej požiadavky
- dobré ceny
- zaslanie bez poštovného
odporúčam pre serióznosť
- dobre ceny a doprava zadarmo
- nic
odporucam
- dobre ceny
- neviem
Dobra ponuka za dobru cenu
- aktualne najlepsia cena
- web stranka, treba na nej este popracovat
Kupu v shope odporucam. Tovar mi bol doruceny skor ako deklarovanych 6 prac. dni.
- Rýchlosť a kvalitne služby
Doporučujem
- cena,termín dodania
- -
ok,doporučujem
- Dobré ceny
- Rýchle dodanie obj.tovaru
- seriózny prístup k zákazníkom
Nákup v tomto obchode odporúčam
- - dobre ceny
- - osobny odber v Kosiciach
- - dlhsia dodacia doba, ale pocital som s tym, cize nevadi
ok
- Bez výhrad. Super cena a Garmin No.1
- Jednoznačne najlepšia cena
- Dlllllllllhe čakanie :D
Obchod odporúčam, aj napriek dlhším dobám dodania. Ak vám to netreba hneď a môžte počkať. Komunikácia je fajn, produkt bol bezkonkurenčne lacnejší a došiel úplne v poriadku. Týmto sa chcem zároveň aj poďakovať.
Spokojná.