Dodacia doba bola dlhšia,ale idú sviatky a bol som na to upozornený,topánky sú super,som spokojný.
- Spokojnost s tovarom
Reakcia obchodu obuvdoroboty
Ďakujeme a prajeme úspešný deň.
Stovarom aj s donášku som veľmi spokojná.Velmi ma prekvapilo ako rýchlo tovar dosiel
Reakcia obchodu obuvdoroboty
sme radi že ste spokojná.
Ďakujeme a prajeme príjemný deň. -
Komunikacia katastrofalna, pisete maily, odpoved ziadna. Dlhsie dodacie doby. Bol to prvy nakup tak tomu dam este sancu, keby bolo viac takychto skusenosti tak by som ho urcite neodporucil.
- DOS lacná obuv ale neberiem len kvôli tomu ze chlapec dostal už jedne také isté z pryce
- Rýchlosť
- Komunikácia
- Kvalitný tovar
- Férový prístup( na otázku,že kedy tovar doručia ,otvorene povedali,že kvôli nedostatkom prepravnej kapacity to bude trvať ca 14 dní.)
- Pomoc aj cez telefon
- Trošku dlhšie dodacia doba(ale kvôli nedostatku kamiónov je to pomali všade)
Férový prístup a kvalitný tovar. Nepodvádzajú a nedajú prázdne sľuby.Čo hovoria,to dodržia.
- Objednávam pravidelne, cena je primeraná kvalite
- Dlhá doba dodania
Nemôžem hodnotiť keď nemám boty
- Rýchle dodanie,s tovarom som spokojná
- velmi dlha cakacia doba. po skoro tyzdni mi oznamili, ze moja objednavka bola priradena pracovnikovi, ktory ju vybavi.....
Ešte nemám žiadnu skúsenosť
- Rýchlosť dodania za dobru cenu.
S obuvou som veľmi spokojná . Tovar mi bol dodaný v termíne. Veľmi príjemná komunikácia s personálom.
- Ok
Reakcia obchodu obuvdoroboty
ďakujeme za pozitívnu reakciu a odporúčanie nákupu pracovnej obuvi práve v našom online obchode. Snažime sa aj naďalej zlepšovať a dúfame že aj vďaka vám budeme lepší.
- dodacia doba
Reakcia obchodu obuvdoroboty
ďakujeme za pochvalu touto reakciou a tešíme sa na ďalší nákup.
spojnost aj s tovarom ako aj dodávatelom, donášatelom kurierom
Tovar som si kupoval na odporucanie kolrgu z prace,kedze pracujem na stavbe a potrebujem kvalitnu obuv