Už to bude mesiac a tovar zatiaľ nedorazil, pritom na stránkach stále uvádzajú že produkt je skladom, tak mám byť spokojný?
Reakcia obchodu obchod-vtp.sk
omlouváme se, opravdu se to stalo, přebíráme data o dostupnosti ze skladu dodavatele a ten předává špatný parametr. Pokusíme se napravit. Každopádně Vaše objednávka zítra odchází k Vám. -
- rýchla dodávka presne objednaného tovaru
Reakcia obchodu obchod-vtp.sk
velice nás těší Vaše spokojenost s naším obchodem a budeme se těšit na další spolupráci.
Krásný den přeje celý tým OBCHOD-VTP.SK -
Skvely a spolahlivy predajca.
Rychle a bezproblemove dorucenie tovaru z CR.Reakcia obchodu obchod-vtp.sk
- Zásoby tovaru
- Nemá
- Rychle dodanie
- Nizsia cena oproti konkurencii
Krásný den přeje celý tým OBCHOD-VTP.SK -
- Rýchle a spoľahlivé dodanie tovaru
- Dobrá komunikácia
- Tovar dobre zabalený, chránený proti poškodeniu
Tento obchod som využil prvý raz. Nákup prebehol od objednania, až po doručenie bez akýchkoľvek problémov. Som veľmi spokojný s širokým sortimentom a profesionálnym výberom kvality ponúkaného tovaru a rýchlym dodaním. Som presvedčený, že nákup v tomto obchode viackrát zopakujem. Záujemcom o tovar, ponúkaný týmto obchodom odporúčam využiť služby obchodu.
Dobrá cena, rychla dodavka
Krásný den přeje celý tým OBCHOD-VTP.SK -
- Mali to čo som potreboval
Super obchod, odporúčam
Krásný den přeje celý tým OBCHOD-VTP.SK -
- Bez problémov spolupráca s doručovateľom
spokojný,nemám žiadne výhrady
Krásný den přeje celý tým OBCHOD-VTP.SK -
maximálna spokojnosť s cenou aj s dobou dodania.
- Tovar prišiel nepoškodený
ok
Krásný den přeje celý tým OBCHOD-VTP.SK -
S vybraným obchodom som veľmi spokojná. Aj nabudúce som sa rozhodla u tohto obchodu objednať veci, ktoré potrebujem. Vyšli mi v ústrety, a daný tovar mi poslali v čo najkratšom čase, ako som žiadala.
Spokojnosť
Krásný den přeje celý tým OBCHOD-VTP.SK -
Objednane a dorucene bez zavad. Perfektne zabalene.
- Veľky výber tovaru
Všetko OK.
Krásný den přeje celý tým OBCHOD-VTP.SK -
Som spokojný hoci to bol môj prvý nákup
- bohaty sortiment
- V mojom pripade mi podpora nedokazala poradit a musel som riskovat 50EUR, nebol som si isty ci produkt splni moje ocakavania. Verim, ze v prevaznej vacsine to tak nie je.
super a rýchlo
Reakcia obchodu obchod-vtp.sk
Krásný den přeje celý tým OBCHOD-VTP.SK