- Rýchla a profesionálna komunikácia,expresne dorucenie
Perfektná komunikácia. Dole klobúk.
Veľmi ochotný zamestnanci. Pri informovaní ohľadom vystavenia faktúry ma kontaktovali asap a problém sme rýchlo vyriešili.
Vážený zákazník,
ďakujeme veľmi pekne že ste si našli čas na recenziu. Teší nás, že máte pozitívny zážitok z nákupu u nás. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a vaše hodnotenie je pre nás motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby. Ďakujeme za vašu dôveru a tešíme sa na váš ďalší nákup u nás. =)
- Najnižšia cena
- 100 % ústretovosť a poradenstvo
- Prehľadná stránka
- Tovar, ktorý som chcela, mali za najlepšiu cenu
- Komunikácia
- Rýchlosť dodania
tím Itcomplet -
- Veľmi dobrá komunikácia, ústretovosť a rýchle doručenie. Jeden deň objednané a zaplatené, na druhý deň doručené. Veľká spokojnosť z mojej strany. Určite doporučujem tento obchod
- Žiadne
tím Itcomplet -
Rýchle dodanie objednaného tovaru. Čo sa týka predávajúcich, boli veľmi ochotní, s profesionálnym prístupom. Určite odporúčam tento obchod.
- Richlo, pokojne a lacnejšie
tím Itcomplet -
Celý proces objednania a doručenia tovaru prebehol v spokojnosti a veľmi rýchlo.
- rýchle vybavenie objednávky
- Skvelá cena
Ďakujem e-shopu za slúchadlá Airpods Pro 2
Nákup z domu
tím Itcomplet -
Všetko bolo rýchle, prehĺadné, len som dostala misto USB kabla na SAMSUNG dva kábliky na LG. Je pravda, že je označený ako SAMSUNG, no myslím, že kvalitu tovaru by mal niekto kontrovať.
Vážený zákazník,
ďakujeme veľmi pekne že ste si našli čas na recenziu. Ospravedlňujem sa za komplikácie pri dodaní tovaru. Tovar je balení našim dodávateľom a mohla samozrejme nastať chyba. S radosťou Vám tovar vymeníme pokiaľ Vám USB kábel značky LG nevyhovujú.
- Pohodlny, rychly a spolahlivy
Všetko OK.