Po týždni nič neprišlo okrem hodnotenia produktu... na základe tohto nieje čo hodnotiť
Dňa 21.6.2023 som si objednal tovar, ktorý som neúspešne zaplatil cez ponúkanú možnosť platobnou kartou.
Moja banka mi zablokovala 2 x 49,40, čiže 98,80€. Následne mi volali z aquatrend že platba neprebehla (neprešla) a tovar mi pošlú až ak im prídu peniaze.
Dohodli sme sa takže mi pošlú faktúru a tretí krát som zaplatil 49,40€ ale už prevodom na ich účet. Na ďalší deň platbu prijali a tovar mi bol bol doručený.
Problém nastáva v tom, že blokácia na sumu 98,80€ v prospech BARION je neoprávnene naďalej na mojom účte aj po 7 dňoch !
Po urgenciách v banke mi bolo povedané, že spoločnosť aquatrend nepotvrdila príjem peňazí.
21.6.2023 som informoval spoločnosť aquatrend e-mailom , že faktúru som uhradil a že mám blokovanú čiastku 98,80€. Žiadna odpoveď, alebo vyjadrenie od spoločnosti
aquatrend do dnes 28.6.23..
28.6.2023 som na tel. čísle +421 905 960 756 opäť informoval spoločnosť aquatrend o blokácii peňazí, vraj mi bude volať od nich nijaká pani, nikto nevolá ....
Celé je to nijako divné, hnevá ma že mne blokujú neprávom skoro 100€ !
Moja rada je, že rozhodne neplaťte tejto spoločnosti kartou ! -
vyrobok netesni, strieka z neho voda
Ozvali sa mi že mi pošlú fakturu na mail neprišla ani faktúra ani tovar