Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• - nedodržaná cena za objednaný tovar
    • - nedodržanie podmienok a spôsobu dodania tovaru
    • - nezvládnuté procesy medzi online obchodom Shark online a predajňou Shark, kde som si tovar vyzdvihol
    • - celé zle.. neodporúčam

- tovar som si objednal s vyzdvihnutím na predajni, bez poplatku za dopravu.
    - prvé potvrdenie objednávky bolo v poriadku
    - o 2 dni neskôr mi došlo nové potvrdenie objednávky so zmenou spôsobu doručenia kuriérom spolu s poplatkom za kuriéra - túto zmenu som si nežiadal, predajca to vykonal bez môjho vedomia a súhlasu.
    - kuriér mi zmätene volal, kde v Poluse bývam, keďže meno a kontakt dostal na mňa, ale adresu uviedli Polusu.
    - človek na kamennej predajni nevedel ako má sprocesovať objednávku v ich systéme - ospravedlnil sa mi.
    - výsledná cena nebola ani podľa prvého potvrdenia objednávky ani podľa druhého, ale bola vyšši ako pôvodná objednávka. Som zvedavý, ako si obchod spáruje objednávku s dokladom o zaplatení.
    Veľmi zlá skúsenosť, neodporúčam tohto predajcu, keď nechcete prísť o nervy a nechcete platiť viac, ako ste mali uvedené pri online objednávke.

Ani 10 dni po potvrdeni objednavky a mojej mailovej urgencii sa mi nikto neozval,takze doteraz neviem na com som

• Dobrá cena "výstavného" kusu
    • Dodacia lehota, slubovanie nereálneho termínu dodania, zmätok v informacnom systeme

Pri niektorých položkách dobrá cena, ale načakáte sa na tovar. Rozhodne neodporúčam platiť cez IB.

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Rýchlosť
    • Prehľadný eshop
    • Komunikácia
    • Nízke ceny

• Rychla doba dodania
    • Ziadne

Vrelo odporucam, nakup budem urcite opakovat

• Prehladna grafika
    • Bohaty sortiment
    • Super ceny

Urcite odporucam nakup.
    Mali velmi seriozny pristup a tovar bol doruceny hned nasledujuci den.

• Najlepsia cena na tento tovar
    • Nepostrehol som

Odporucam pre velmi dobre ceny a prehladnost