- Prehladna stranka, rychle dodanie a jasna komunikacia
Reakcia obchodu Nosiče Thule
veľmi ďakujeme za pozitívnu recenziu a odporúčania nášho internetového obchodu. V sortimente máme kvalitný tovar od Švédskej spoločnosti THULE, preto veríme, že nás využijete aj k Vášmu ďalšiemu nákupu.
S pozdravom Vaš e-shop nosice-thule.com -
- Najnizsie ceny, doprava zdarma, nie je o com rozmyslat..
- Ziadne
Najlepsia cena a doprava zdarma do 48 hodin.
Super komunikacia, vyniesli mi to az pred dvere bytu...Reakcia obchodu Nosiče Thule
- Prehľadná stránka
Všetko čo od obchodu očakávam
S pozdravom Vaš e-shop nosice-thule.com -
- Veľmi rýchle vybavenie a rýchla kvalita
Veľmi príjemná a ústretová komunikácia. Maximálna spokojnosť po všetkých stránkach.
S pozdravom Vaš e-shop nosice-thule.com -
- s výrobkom som spokojný
- nemám žiadne
S výrobkom ,obchodom a komunikáciou som spokojný a určite by som tento obchod odporúčal.
- Veľmi podarený dizajn.
- Cena.
- Komunikácia.
- -
Plne odporúčam
S pozdravom Vaš e-shop nosice-thule.com -
- Ľahká manipulácia, dizajn veľmi podarený
- Nemá žiadne nevýhody
Spokojnosť veľmi dobrá
S pozdravom Vaš e-shop nosice-thule.com -
- aerodynamický dizajn, skvlý systém uchytenia k streš. nosičom, adekvátna cena
Jednoznačne odporúčam pre kvalitu, dizajn a ľahkú manipuláciu
S pozdravom Vaš e-shop nosice-thule.com