rychle doručenie
Reakcia obchodu Nonstopstavebniny.sk
ďakujeme za kladnú recenziu a odporúčanie nášho internetového obchodu. Budeme veľmi radi, ak nás využijete aj k Vášmu ďalšiemu nákupu.
S pozdravom Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.SK -
- Tovar ktorý som potreboval bol iba tu dostupný za relatívne dobrú cenu
- Rýchla komunikácia,rýchle dodanie
- Žiadna
S pozdravom Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.SK -
- jediný ktorý mál hľadané závesy
S pozdravom Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.SK -
- seriózne profesionálne jednanie, rýchlosť doručenia, okamžitá vratka-úhrada za časť nepoužitého tovaru
- Ste super šikovny
- Rýchlosť atď
- Radšej nebudem komentovať
Reakcia obchodu Nonstopstavebniny.sk
ďakujeme za odporúčanie nášho internetového obchodu. Budeme veľmi radi, ak nás využijete aj k Vášmu ďalšiemu nákupu.
Ok.
- Promtnost
- Viac informovať o technických parametroch vyrobku
Reakcia obchodu Nonstopstavebniny.sk
ďakujeme za odporúčanie nášho internetového obchodu. Všetky tenchnické informácie sú uvedené v popise, pokiaľ Vám prišli informácie nedostačujúce, mohli ste sa kedykoľvek obrátiť na našich operátorov, ktorí by Vám radi odpovedali na Vaše otázky. Budeme veľmi radi, ak nás využijete aj k Vášmu ďalšiemu nákupu a dúfame, že pri ďalšom nákupe bude už všetko v poriadku. :-)
spokojnosť
som spokojny
S pozdravom Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.SK -
Obchod pomocou internetu bol rýchly vrátane dodávky k adresedoručenia
S pozdravom Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.SK -
Som veľmi spokojný s tovarom a rýchlosťou doručenia.
- Tovar zabalený na 120%
Som spokojný.
Objednávka vybavená rýchlo a dobre.Reakcia obchodu Nonstopstavebniny.sk
rýchle dodanie a presne
Ok
- rýchle vybavenie objednávky
Tovar zodpovedá popisu. Spokojnosť
S pozdravom Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.SK -
Obchod ponúka tovar za priaznivé ceny.Ja som objednávala velké ratanové kvetináče na terasu.Tovar mi prišiel precízne zabalený.Výborná komunikácia s obchodom.Odporúčam.
S pozdravom Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.SK