rýchle dodanie, kvalitný tovar
Prrfektné balenie
- Objednala som plyšovú hračku pre vnuka. Platba vopred na účet bola zrealizovaná hneď. Pri tovare bolo písaná 4 dňová lehota na naskladnenie. Dnes je to ôsmi deň a z obchodu žiadna aktualizácia objednávky alebo spáva o odoslaní
Reakcia obchodu Noelo.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa za dlhšiu dodaciu dobu spôsobenú na strane nášho dodávateľa. Naša pracovníčka Vás bude kontaktovať a situáciu s Vami dorieši.
Ďakujeme za pochopenie.
Pekný deň,
Noelo.sk -
Všetko prebehlo v poriadku, rýchle dorucenie, dobre zabalené
- Rýchle doručenie
- Široký sortiment
- Rýchle doručenie
- Doprava zdarma nad 35€
- sortiment
Mohlo mi aj skorsie posielat tovar……..
Reakcia obchodu Noelo.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Radi by sme upresnili informáciu k Vašej objednávke. Pri objednávaní bol pri produkte uvedený termín naskladnenia do 4 pracovných dní, ktorý sme z našej strany dodržali. Objednávka teda bola doručená v avizovanom termíne.
Mrzí nás, ak ste očakávali skoršie odoslanie, avšak vzhľadom na uvedenú dostupnosť sme objednávku vybavili v rámci deklarovanej lehoty.
Ďakujeme za pochopenie.
Pekný deň,
Noelo.sk -
Výrobky sú z kvalitného materiálu v peknom dizajnovom prevedení.
- Moja prvá skúsenosť, veľká spokojnosť...ďakujem
- cena bola výhodná vďaka zľave obchodníka
- komunikácia
- balenie tovaru
- dodanie
Toto určite nebol môj posledný nákup na tejto stránke. Balík mi prišiel veľmi dôkladne a bezpečne zabalený, takže tovar nemal najmenšiu šancu na poškodenie. Komunikácia s obchodom bola na vysokej úrovni a všetko prebehlo bez problémov. Tovar, ktorý som si objednala v ranných hodinách, mali skladom, a preto mi balík dorazil hneď na nasledujúci deň. Veľká spokojnosť a určite odporúčam!
- Expresné doručenie. Skvele zabalené. TOP komunikácia. Veľká vďaka
- Produkty sú veľmi originálne, za celkom prijateľné ceny, oceňujem veľký výber a rýchle doručenie
- Žiadna nevýhoda
Vždy som s nákupom maximálne spokojná a určite odporúčam všetkým
- Krásna ponuka
Kupovala som teraz veci do školy, deti boli spokojné, rada tu nakupujem, môžem sa vždy spoľahnúť
Krásny tovar
- Komunikácia obchodu
- Bohatý výber ponúkaného tovaru
- Výhodné ceny
- Dodanie v stanovenom termíne
Plysova huska mohla byt krajsia ako na obrazku
Ľudsky, férový