Nemajú tovar ktorý uvádzajú na svojej stránke.

Reakcia obchodu nocnehry.sk

Dobrý deň prajeme, ďakujeme za Vašu recenziu.
    Je nám ľúto vašej nespokojnosti, no niekedy sa stane , že sa tovar tak rýchlo vypredá v jeden deň, ale na stránke sa ešte ukazuje (ludský faktor je rýchlejší než počítačový :) ) No snažíme sa ihneď kontaktovať zákazníka, a buď ponúknuť iný podobný tovar, alebo môže počkať , kým ho znovu do týždňa vieme naskladniť.
    S pozdravom Nocnehry.

• nič som neobjednávala a objednávka vytvorená, hnus, hnus, hnus

Reakcia obchodu nocnehry.sk

Dobrý deň prajeme, áno je to hnus, existujú "dobrí ľudia", ktorí robia objednávky na druhých ľudí!
    Potom nám telefonujú zákazníci, že oni si vlastne nič neobjednali.
    Avšak keďže sme diskrétny, nemôžeme telefonovať každému zákazníkovi, či si u nás niečo objednal alebo nie.
    S pozdravom Nocnehry.

• Nekvalitna vákuová pumpa nespĺňa kritériá normálnej pumpy ,manžeta pumpy nespĺňa svoju funkciu ,netesni ,ventilcek pri v vsunuťi hadičky
    • netesni nedá sa priťahnuť šrubek nepriťiahne,,pumpicka ani obyčajný balónik nenafuka alebo a to že vám idú na odbyt ,len preto že sa hanmbia napisať. stiahnite to z predaja aby ľudia nekupovali to čo nefunguje moja mienka a peniaze už za to späť asi nedostaňem keď by som vám poslal

Reakcia obchodu nocnehry.sk

Dobrý deň prajeme, ďakujeme pekne za vašu recenziu na tovar, aj za odporúčanie to stiahnuť. Každý zákazník je spokojný s niečim iným.
    A čo sa týka reklamácie, ak je vada vo výrobku , samozrejme že sa vám na to vzťahuje záruka 24 mesiacov.
    Reklamácie riešime v spokojnosti zákazníka, dávame na výber buď iný tovar, alebo vrátime peniaze samozrejme, pokial si to zákazník želá.
    Reklamačné podmienky máme na stránke , a aj postup riešenia.