Kvakita
- Rýchle dodanie tovaru
- Prijateľné ceny
- Prehľadnosť eshopu
Reakcia obchodu Noblese
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Veľmi nás teší, že ste s objednávkou na našom eshope bola spokojná. -
- široká paleta tovarov
- ako ochranná výplň balíka bol použitý drolivý papier - produkty boli od neho zaprášené
- bol mi poslaný iný darček ako som si vybral
Reakcia obchodu Noblese
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Keďže je prvoradé, aby poháre prišli k zákazníkovi nepoškodené, používame papier na obalenie pohárov, aby sa predišlo kontaktu pohárov v krabici medzi sebou. Následne sú krabice s pohármi vložené do skartovaného kartónu. Pokiaľ by sme použili vzduchové vankúše, síce by nedošlo k zaprášeniu produktov ale pravdepodobne by sa počas prepravy rozbili, keďže vzduchové vankúše by popraskali. Veľmi sa ospravedlňujeme, že Vám prišli svietnik, ktoré ste si vybral za darček s iným vzorom. Naši pracovníci Vám chceli svietniky vymeniť avšak túto možnosť ste odmietli. -
- misky sú z kvalitného materiálu, zodpovedajúce popisu/obrázku; jednoduché objednanie cez internet; bezpečne zabalené
Reakcia obchodu Noblese
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Veľmi nás teší, že ste s miskami od nás spokojná. -
- Vyzerá že sú pekne závesy
- Bohužiaľ sa obrázok absolútne nezhoduje s realitou a o zatemnovacom závese neje ani reč keby som ho nedavala skracovať tak by som ho vrátila bohužiaľ ide o značku Madlen
Reakcia obchodu Noblese
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Nakoľko sa doteraz predalo niekoľko stoviek týchto závesov a neobdržali sme žiadnu recenziu o odlišnej farbe mohlo sa stať, že zobrazovacie zariadenie skreslilo farbu závesu. Čo sa týka zatemnenia závesov na našej stránke máme pri každom závese uvedenú hustotu látky. Pri Vašich závesoch je hustota látky 200GSM, čo predstavuje zatemnenie okolo 70%. Pokiaľ má zákazník nejasnosti ohľadom zatemnenia, naši pracovníci na infolinke sú vždy pripravení pomôcť pri výbere závesov. -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Rychlost, kvalita
- Velmi dobra kvalita vyrobok odporucam
- Obliečky na vankúš majú rozmer 43x43cm. Uvádzate 40x40cm a tak bola aj potvrdená aj objednávka. Tak
Iný rozmer ako ponúkate
- + tovar dodaný rýchlo
- Starostlivo zabalený luster , aby nedošlo k jeho poškodeniu
- + s lustrom som spokojná, moderný dizajn do detskej izby
Reakcia obchodu Noblese
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Veľmi nás teší, že od vytvorenia objednávky až po jej doručenie prebehlo všetko v poriadku a s lustrom ste spokojná. -
- Dobre ceny
- Ziadna
Bol to prvy nakup a bola som vrlmi spokojna.Kvalitny tovar farby ako na fotkách nemam čo vytknut.
Reakcia obchodu Noblese
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Sme radi, že ste s objednávkou od nás spokojná a budeme radi keď sa na našu stránku ešte niekedy vrátite. -
- Rychlosť
100% spokojnosť
Reakcia obchodu Noblese
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Sme radi, že ste s vodeodolnými závesmi ako aj s ich úpravou spokojná. -
Výborná ponuka produktov
Rýchle vybavenie objednávkyReakcia obchodu Noblese
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Sme radi, že ste bola s rýchlosťou dodania stojanov na kvetináče spokojná. -
- Rýchlosť
- Kvalita tovaru
Reakcia obchodu Noblese
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Veľmi nás teší, že sa vám krištáľová váza od nás páči. -
Prakticky produkt
Reakcia obchodu Noblese
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Veľmi nás teší, že ste s doskou na krájanie od nás spokojný. -
- Krásna, jemná látka. Decentná.
Reakcia obchodu Noblese
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Sme radi, že ste so závesmi od nás spokojná. -
zaujímavý tovar, rýchle dodanie, trochu vyššie ceny
Veľmi rýchle doručenie
Reakcia obchodu Noblese
ďakujeme za recenziu. Sme radi, že ste bola s rýchlosťou dodania spokojná.