- Ziadne
- Objednaval om si 2x L-carnitin 100.000,, prisiel mi len jeden a namiesto druheho mi poslali dve balenia L-carnitin 50.000. V objednavke som zadaval aj zapatil dopravu kurierom,samozrejme ze kurier neprisiel, musel som si ist po tovar osobne na postu,lebo obchod hi poslal postou!!!!
Neodporucam a uz v tomto obchode nenakupim. Dokonca ani nemali tu namahu odpisat na mail...nikdy viac
- no momentálne žiadné keďže som ešte stále nedostal svoju objednávku !!!!!
- komunikácia so zákazníkom
pekná internetová stránka no slabé služby
- Prehľadnosť stránky
- Ceny
- Nekomunikuje s kupujúcim
- Bezmála dva týždne od objednávky, žiadne informácie, žiadna odpoveď na maily.
Neriskoval by som to
- Objednal som si niečo celkom iné ako mi prišlo
Objednala som si glutamin s ananasovou prichutou, došiel pomaranč...bez toho aby mi niekto oznamil ze ananas nie je a ze to napriek tomu posielali. Dalej som to neriesila, trvalo by to dlho a glutamin som potrebovala hned
Uz je to viaz ako mesiac a stale mi nic neprislo, cislo nefungovalo, na mail som nepisal... Cakal by som aspon ospravedlnenie, ze dany produkt nemate na sklade...
- objednaný tovar nepríde,alebo ak nemaju pošlu neaký druhý tovar, alebo objednam prichut cokolada a prišla vanilka,raz vyradili z objednavky tovar bez žiadneho kontaktovania že nemaju ho dostupný.. v blízkej dobe budem zvažovať či nevymením obchod
bol som spokojný , poslende 2 objednavky uplne zle, iný tovar, ak objednaný tovar prišiel spravny, tak ina prichut.. žiadne ospravedlnenie ...
- Iný sortiment oproti konkurencií
- V reklame, nepočul som o as az na Google
Tovar originalny, služby štandardtné ako ponúkajú veľké zabehnuté e-shopy.
Chválim komunikáciu súvislú s objednávku. -
zly !! objednal som si 2x vec a prisla mi len 1vec
- prisla mi ina prichut aku som mal objednanu,objednal som si dobierku prisiel mi kurier cele zle
cele zle
- cena, rychlost, priatelskost, vernostny program
- ked som si prisiel po tovar zdalo sa mi, ze sa im nejak nechce na mne zarabat... ale co uz, za tie ceny to maju prepacene :) (ochota obsluhujuceho personalu v celej republike nestoji za deravy gros tak preco sa nechat odradit touto mojou poznamkou)
odporucam vsetkymi desiatimi :)
- nizke ceny
určite ho odporúčam aj ostatný rýchle dodanie,nízke ceny
- Kvalitné výrobky za dobré ceny a dobrý zľavový systém.
- Nenašiel som v ňom slabiny.
Oplatí sa skúsiť.
- vyzdvihnutie tovaru na predajni. neďaleko môjho bydliska
- Je v blizkosti mojho bydliska.
- nema slabiny
odporucam vsetkym
- najlepšia cena , doprava zadarmo.
- posielanie tovar poštou na dobierku
- nizka cena, realne zlavove akcie v mnozstve konkurencie.
- potrebne rozsirit sortiment, plus ako u obdobnych obchodov je potrebne uvadzat realne cenove akcie, aby ponukli najlepsiu cenu na trhu (nie len znizit cenu nadhodnoteneho tovaru a tak lakat zakaznikov).
Spokojnost s obchodom aj tovarom, vyborna komunikacia a pristup k zakaznikovi, odporucam.
- neviem o žiadnych
odporučam nakupovať