- Neda sa platit dobierka...neriskovala som, ze by som prisla o peniaze.
Reakcia obchodu NewBerry
Na dobirku samozrejme zasilame, nechapu Vasi recenzi.
- nevystuzena kabelka
kabelka by mala byt vystuzena, a nie taka rovna ako keby tam nic nebolo
Reakcia obchodu NewBerry
první věta v popisu produktu : Milovnicím menších a měkkých crossbody kabelek se přímo nabízí tento úžasný půvabný kousek.
Měkká kabelka znamená, že určitě nebude vyztužená.
Newberry.cz -
- Tovar nekvalitný nezodpovedá obrázku. Vrátený bol na uvedenú adresu na faktúre, reklamácia bola uznaná aj potvrdená, avšak tovar sa vrátil späť nevizdvihnuty. Neodporúčam
Reakcia obchodu NewBerry
zboží jste určitě zaslali na slovenskou adresu. Kvůli pandemii se pro zboží však nedostaneme, proto se Vám vrátilo zpět.
Zboží zašlete na českou adresu, máme to uvedeno tučně a červeně u reklamačního formuláře, který jste vyplnili. Nemohli jste si toho nevšimnout zde:
Newberry.cz -
vyzeraju uplne hrozne,ako keby to silo nejake dieta..ani podsivka v nutri ..nic..
- Nekvalitný tovar!
Odporúčam obchodu, aby si detailne skontroloval, čo posiela zakazníkovi. Kabelka s tromi vadami je trochu veľa! Obchodu už neverím, nechcem výmenu, ale ruším zmluvu v zákonnej lehote bez uvedenia dôvodu.
Reakcia obchodu NewBerry
Děkujeme i za negativní hodnocení. Bohužel čas od času se stane i toto. Za výstupní kontrolu je však zodpovědný výrobce. Není možné rozbalovat z originálních obalů každý kus před odesláním k zákazníkovi, to neděláte určitě ani Vy před koupí, když si v supermarkeru kupujete něco, co je v originálním obalu.
Naše pozice v tomto případě je, abychom následně tuto nepříznivou situaci vyřešili k Vaší spokojenosti, což se také stalo.
Newberry.cz -
Tovar som si objednala s doručením kuriérom, vy ste mi ho dali na poštu!!! Žiadam o doručenie na adresu!!!!!!
Reakcia obchodu NewBerry
na slovensko expedujeme buď prostřednictvím slovenské pošty nebo Zásilkovnou na pobočku Zásilkovny.
Nic jiného na výběr nemáme, proto jste ani nemohla zvolit přepravu kurýrem.
Konkrétně Vy jste zvolila dopravu slovenskou poštou, proto jsme Vám balíček expedovali 1. třídou přímo ze slovenské pošty Kúty.
Z naší strany vše v pořádku :)
NEWBERRY.cz -
Tovar sa nezhodovala s foto ktoré bolo na vašej stránke. V skutočnosti vyzerá hrozne.
Reakcia obchodu NewBerry
zde máte hodnotit náš obchod a naše služby e-shopu. Na hodnocení produktu je k dispozici zcela jiný dotazník, který patří úplně jinam a neovlivňuje hodnocení našeho obchodu, které tímto Vaším hodnocením bohužel zbytečně utrpělo.
Vaši objednávku jsme vyřídili velice rychle (objednávku jsme obdrželi v neděli večer a expedice proběhla hned v pondělí dopoledne).
Nemáme od Vás žádnou zprávu, že by jste chtěla zboží vrátit nebo vyměnit, což děláme běžně v rekordním čase.
Set kabelek, který jste si objednala je nejprodávanější ze setů v naší nabídce a zákazníkům se velice líbí. Samozřejmě se nemusí líbit všem, protože každý má názor jiný a právě od toho jsme tady pro Vás, abychom Vaše problémy vyřešili k Vaší spokojenosti.
Bohužel pokud nám nesdělíte problém, nejsme zatím schopni ho telepaticky zachytit (budeme na tom však od teď také intenzivně pracovat :) ).
Již přes rok se nám daří udržet hodnocení zákazníků na české i slovenské Heuréce na 100%, protože tvrdě na Vaší spokojenosti pracujeme. Nicméně Vám tedy děkujeme za Vaše negativní hodnocení, které z jakéhokoli úhlu pohledu nechápeme.
NEWBERRY.cz