dlhoročné skúsenosti a serióznosť

• Ochota a ústretovosť

• Skvělé jednání, skvělé výrobky

• Řeckou kosmetiku jsem dlouho hledala v kamenných obchodech i na e-shopech a uspěla jsem až na Slovensku u NaturaCare.

Reakcia obchodu NaturalCare

Ďakujeme veľmi pekne za krásne hodnotenie! Sme radi, že ste u nás našli to, čo ste dlho hľadali. Grécka prírodná kozmetika si zaslúži svoje miesto aj na Slovensku, aj v Čechách – a my urobíme všetko pre to, aby ste sa k nej vždy dostali jednoducho, pohodlne a s úsmevom. Tešíme sa na Váš ďalší nákup!

• Opakovane si objednávam grécku kozmetiku, som s ňou veľmi spokojná a navyše teraz bol tovar hneď na druhý deň po objednaní k prevzatiu.

Reakcia obchodu NaturalCare

Ďakujeme veľmi pekne za Vaše milé hodnotenie a opakované objednávky! Veľmi nás teší, že ste s gréckou kozmetikou spokojná a že doručenie prebehlo rýchlo a bez problémov.

Budeme sa snažiť aj naďalej prinášať kvalitné produkty a spoľahlivý servis, aby ste sa k nám vždy rada vracali.

• Objednávka je vždy promtne a obratom vybavená
    • Najlepší prístup ku zákazníkovi s akým som sa doteraz stretla. Ďakujem Vám

Reakcia obchodu NaturalCare

Ďakujeme z celého srdca za Vaše krásne slová!
    Veľmi si vážime, že ste si našli čas na spätnú väzbu – takéto hodnotenie nás nielen nesmierne poteší, ale aj utvrdí v tom, že osobný prístup a rýchle vybavenie objednávok majú zmysel.

Teší nás, že ste s nami spokojná – presne o to sa snažíme každý deň. Ďakujeme, že ste súčasťou NaturalCare.sk

Naprostá profesionalita,originál zboží,k Vánocům dárek, boží jste

Reakcia obchodu NaturalCare

Ďakujeme zo srdca za Vaše hodnotenie. Vaša podpora pre nás veľa znamená a úprimne si ju vážime. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy u nás na NaturalCare.sk.

S obchodem Natural Care naprostá spokojenost, oceňuji spolehlivost a rychlé dodání.

Reakcia obchodu NaturalCare

Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie. Teší nás, že s Vami môžeme zdieľať lásku ku gréckej prírodnej kozmetike a jej jedinečným vôňam, ktoré v sebe nesú dotyk stredomorského slnka a prírody.

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu NaturalCare

Ďakujeme zo srdca. Sme šťastní, že spolu s Vami môžeme obdivovať rozmanitosť a čaro gréckej prírodnej kozmetiky – jej vône, bylinky a čistotu, ktorá nás vždy prenesie do slnečného Grécka.

• Spokojná.

Reakcia obchodu NaturalCare

Ďakujeme veľmi pekne. Zdieľať s Vami lásku ku gréckej prírodnej kozmetike je pre nás radosť – jej kvalita, vône a sila prírody nás inšpirujú každý deň.

• Nekonečná komunikácia s obchodom
    • Dlhšie trvanie dodania

Neseriózna a neprofesionálna komunikácia s obchodníkom. Kvôli objednávke x krát kontaktuje klienta.

• Přehlednost nabídky
    • Rychlost doručení
    • Kvalitní komunikace

Vynikajúci výber, široký sortiment

Reakcia obchodu NaturalCare

Veľmi pekne ďakujeme. Grécka prírodná kozmetika s čistým, účinným zložením si nás získala – a teší nás, že aj Vás. Nájdete ju u nás na NaturalCare.sk.

Super prístup. Kvalitne výrobky, nadherna vôňa. Ústretový a milý personál. Prehľadný web.

Reakcia obchodu NaturalCare

Rýchle dodanie (do Bratislavy), tovar prišiel nepoškodený a bol k nemu pribalený aj darček v podobe vzoriek. Za mňa super.

• Veľmi rýchlo, bez problémov

Žiadne

• Vše v pořádku

Reakcia obchodu NaturalCare

Ďakujeme za Vašu podporu. Grécka kozmetika spája tradičné zložky s moderným spracovaním – a u nás na NaturalCare.sk ich nájdete v tej najlepšej forme.

• Veľmi som spokojná

Reakcia obchodu NaturalCare

Maximálna spokojnosť komunikácia perfektná, rychle dodanie tovaru niet čo vytknúť.

Reakcia obchodu NaturalCare

- kvalitná prírodná grécka kozmetika
    - spoľahlivý obchod
    - rýchle vybavenie objednávky