Informácie o kvalite zvuku a dcb, sú zavádzajúce,len pre info,moja mamina má 85 rokov,doteraz používala naslúchatlo Bauer s hodnotou 110dcb a počula dosť dobre vy uvádzate 110 dcb.Vyskúšal som 3 batérie a prístroj na meranie uvádzal 94,6 dcb.Nie som s tých,ktorý chcú na takej veci zarobiť,alebo uškodiť firme,jednoducho som prístroj posunul známemu.Tak pekný deň a menej takýchto tecenzií.

Objednala so si ovar,kt.bol nefunkčný.Po vrátení tovaru su stále problémy si vrátením vyplatenej sumy.Obchádzaju obchodné podmienky a vymýšlaju.Budem sa musiet obrátit na obchodnu inšpekciu.
    Nedoporučujem

Objednala som druhé naslúchatko. Prve sme poslali reklamovať a vraj sa cestou stratilo,čiže nemáme ani naslúchatko a ani peniaze. Po nejakom čase sme objednali iné naslúchatko a po pár dňoch nefunguje. Rozhodne neodporúčam a viac nebudem objednávať z danej stránky.

zbožie je bez návodu a neie funkční

• Doprava domov
    • Vyššia cena by

• maju rozne nasluchadla
    • nie vsetko sa z popisu dozviete, ako napr. ze ten jack ktory tam je extra maly a nedaju sa tym padom pripojit ine pohodlnejsie sluchadla

Tovar som vrátil lebo si tam neviem dat pohodlnejsie sluchadla - pri tom zariadeni je nejaka velmi mala verzia jacku (aux). Nemaju to napisane ani v popise produktu na stranke. Nie kazdemu sedia stuplove sluchadla! Tovar som vratil a zobrali si 8€ za nasadky, ktore sa ani nepouzili, pouzila sa iba jedna, ktora je na nasluchadle. Zabity cas a stratene peniaze.

• veľmi krátka výdrž batérie, ktorá bola dodaná s naslúchadlom.

• Výhoda žiadná
    • Posielajú neskontrolovaný tovar

Bolo vyskušaných 5,-nabijačiek USB/5V ani jednou sa nedala nabit bateria v nasluchadle AXON

• Hlasitosť nie je očíslovaná. Nie je tam ani + ani -.
    • Po vybití a nabití už nefunguje!

Chcel som zaplatit kreditnou kartou registrovanou v CH a dorucit tovar na SVK, no zial nebolo to mozno...

neustále v ňom chrčí

• Obchod je ustretový

• mizerná komunikácia
    • neriešenie problému
    • podvod s dopravou - na webe je od 80e zdarma, reálne od 100e

Celkovo obchod hodnotím katastrofálne.
    Pri novom produkte po 2dňoch odpísať "pošlite produkt na reklamáciu" je hanba a drzosť. Čakal by som mail typu "nové balenie je na ceste, prosím, nefunkčné nám pošlite späť".
    Mizerná mailová komunikácia.
    nepravdivé informácie o doprave na webe - klamanie zákazníka

Som velmi nespokojná s kúpením predmetného slúchadla a to z dôvodu, že vôbec nie je vhodné na použitie, z dôvodu neprimeranej veľkosti. Možné prispôsobenie je výlučne na okraj ucha, umiestnenie do ucha je vylúčené. Predpokladala som, že tak, ako uvádzate vo Vašich ponukách bude to opravdové minimálne sluchadielko, ktoré bude do ucha zatlačené bez vonkajšieho náhodného spozorovania inou osobou. Som velmi sklamaná a prosím obratom oznámiť postup vrátenia uvedeného tovaru. S pozdravom Dovčiaková Vlasta.

• Jedno naslúchatko je pokazené a to druhe skoro nejde

Tovar som vrátila,,bol v ňom šum.

• parametrami sklamalo na celej čiare

Tovar vraciam nakolko som musel navštiviť ušného lekára ,ktorý mi vytiahol časť naslúchadla z ucha!!

Načúvací aparát po vložení do ucha rezonuje, vytvára nepríjemný ampliónový efekt. Podľa návodu sa dajú meniť výšky a basy, ale v skutočnosti sme to nedokázali. Tovar posielam späť, hoci mi je to ľuto.

• Tovar bol promptne dodaný.

Podľa bodu 6.6 Obchodných podmienok sa údajne ani nedá odstúpiť od zmluvy ak bol tovar z obalu vyňatý (čo u mňa znamenalo roztrhnutie plastovej fólie, v ktorej bola krabička zabalená). Trochu mi to odporuje s možnosťou tovar vyskúšať. Teda za načúvatko, ktoré som vybalila, vyskúšali sme a vrátila ho, nevrátili plnú cenu. Odpočítali 4 € za silikónové koncovky a odvolali sa na vyššie uvedený bod Obch.podmienok.

Pokiaľ by som nemala skúsenosť s iným obchodom, z ktorého som takisto načúvatko pre otca objednávala, nevyhovovalo mu, vrátila som a dostali sme plnú cenu späť, asi by som pred kúpou uvažovala, že je tam "hygienický zádrheľ".
    Malo by to vyznieť, že vlastne urobili niečo, čo nemuseli (teda že tovar m umožnili vrátiť), ale nekomunikujú to - z môjho pohľadu - jednoznačne a zrozumiteľne. Vo formulári na vrátenie tovaru nebolo nič o "hygienickosti", pričom tam bola zmienka o tom, že tovar mohol byť vyskúšaný.