objednal som si originalne sáčky do vysávača
    s filtrami , ktoré som si vybral na základe fotky
    na eshope. Prišli mi sáčky napchatè v malej krabici ,bez filtrov. Síce vyzerajú ako originál a cena bola ako za originál, je to nejaká lacná náhrada keďže neboli zabalené v originálnom balení ako bolo vyobrazené na eshope.

Reakcia obchodu nasadomacnost24.sk

bohužiaľ nemôžeme súhlasiť s Vašou recenziou. Naozaj Vám boli dodané originálne vrecká do vysávača Zelmer. Pri danom popise tovaru je veľkým červeným písmom uvedená informácia, že v súčasnej dobe výrobca dodáva tieto vrecká bez papierovej krabice - iba v igelitovom sáčku s prelepom výrobcu. Nepoužívaný tovar nám tiež môžete bez ďalších nákladov vrátiť ;)
    Pekný deň
    Roman
    nasadomacnost24.sk

Puzdro by sa nemalo predavat ako "puzdro na elektricku kefku Philips Sonicare", nakolko je to napodobenina bez loga, nedoliehaju hrany, vyzera to ako "povystrihovany plast", som velmi sklamana. Keby som vedela na zaciatku, ze je to obycajne nekvalitne plastove puzdro, urcite by som si ho nekupila. Netreba zavadzat nazvom a menom.

Reakcia obchodu nasadomacnost24.sk

Dobrý deň pani Miriam,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie aj keď si myslíme, že nie je príliš objektívne.
    Púzdro na našom eshope nie je uvedené ako "púzdro značky/výrobca Philips pre kefky Philips Sonicare" ale ako púzdro vhodné pre Philips Sonicare a v tomto je podstatný rozdiel. Tiež máte možnosť produkt do 14 dní od prevzatia vrátiť.

Majte pekný deň
    Roman